Vraag & Antwoord

Anders (internet)

geluid op internet doet het niet

3 antwoorden
  • hallo! mijn geluid (op internet) doet het niet meer dus ik kan geen youtube geluiden horen, maar wel het filmpje zien dus ook niet van online spellen enzo ik kan wel geluiden van msn horen dus als iemand on/off gaat ofso, of praat + ik kan ook gewoon muziek afspelen via windows media player ik heb gehoord dat t mischien komt omdat ik de oude nog heb (9) dus heb geprobeert 11 te downloaden maar dat lukt niet en nu blijkt mischien zelfs dat ik een vervalste(?) microsoft heb? ik had tijd geleden ook een ander probleem met mn pc, dus heb t naar een winkel gebracht en daar zeiden ze niets over verlvaste microsoft, dus zal het mischien ook niet zo zijn maar iemand die me kan helpen? t is echt iritant dat geluid op internet niet werkt!
  • Waarschijnlijk is er een probleem met je flashplayer. Je kunt de nieuwste versie [url=www.adobe.com/shockwave/download/index.cgi?Lang=Dutch&P1_Prod_Version=ShockwaveFlash]downloaden bij Adobe[/url]. Dat kan mogelijk het probleem verhelpen. Het andere probleem is niet te verhelpen. Waarschijnlijk heb je een illegale versie van Windows op je computer. Als dat niet zo is, dan moet je contact opnemen met Microsoft. Mvg,
  • ik heb al geprobeer adobe te donwloaden maar hielp niet. heb wel een neiuwe anti virus progamma opgezet en toen deed hij het ineens wel, en eigenlijk alles ging weer goed maar toch bedankt!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.