Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Instellen LAN-vebinding in Vista - hoe ?

Anoniem
peterkramer
6 antwoorden
 • Hallo,

  Een monteur van HetNet heeft een draadloze internetverbinding (WLAN) bij mij ingesteld. Echter valt deze verbinding herhaaldelijk uit.

  Graag zou ik de LAN-verbinding in willen stellen zodat ik geen uitval meer heb (dit heb ik getest op een notebook met XP, dus lijn is ok), alleen krijg ik de verbinding op mijn desktop niet voor elkaar. Je zou verwachten dat Vista dit herkend, maar helaas !

  Kan iemand mij vertellen hoe ik de LAN verbinding op mijn Vista systeem in moet stellen.

  Groet, René
 • [quote:d229f0bec3="JanJansen2008"]Kan iemand mij vertellen hoe ik de LAN verbinding op mijn Vista systeem in moet stellen. [/quote:d229f0bec3] Check om mee te beginnen deze Nederlandstalige Vista-draadloos instellen.
  [quote:d229f0bec3="JanJansen2008"] Een monteur van HetNet heeft een draadloze internetverbinding (WLAN) bij mij ingesteld. Echter valt deze verbinding herhaaldelijk uit. [/quote:d229f0bec3] Check ook nog deze Engelstalige Troubleshooting Vista Wireless Issues. Verder zou je nog kunnen melden welk merk/type draadloze netwerkkaart er in je desktop PC zit. En of bij internet uitval het lampje van je draadloze netwerkkaart wel blijft branden/knipperen, terwijl je internet verbinding uitvalt?
 • Ik wil graag overstappen op een LAN-verbinding, dus wireless is voor mij geen optie meer. Zijn er dan nog tips ?

  In ieder geval bedankt voor het antwoord.

  Groet
 • In principe zou je niets in hoeven te stellen. De (juiste) UTP kabel in het netwerkkaartje steken en in het modem van hetnet moet voldoende zijn.
  Als er "niets"gebeurd, dus ook geen melding over "beperkte verbinding oid" , staat mogelijk in apparaatbeheer het LAN kaartje uitgeschakeld?
 • Dan check je op Windows support Problemen met netwerk- en internetverbindingen oplossen.
 • Het apparaat werkt correct wordt gemeld. Er worden wel bytes verzonden
  maar niks terug ontvang. Ik werk met een experiabox. Kan het zo zijn dat er iets loos is met de communicatie tussen beide items (IP adressen).

  Ik heb het idee dat vista geen juist "antwoord" terug krijgt van modem of
  er niet goed mee om gaat.

  Groet

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.