Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Hoe maak ik mijn site Populair ?

Anoniem
Salseros
7 antwoorden
 • Ik heb sinds 3 maanden een site :
  klik hier om de site te zien

  Maar ik heb maar 75 leden .. en er zijn daarvan maar 10 actief .. ?
  Dus mijn vraag is .. Hoe maak ik mijn site populair ?


  Alvast bedankt ! ,

  Dave
 • Met alle respect, heb je site bekeken, maar heb geen idee wat het doel is van je site? Kan nergens bruikbare info terug vinden. Als je wilt dat mensen je site bezoeken en terug komen moet je zorgen dat er iets is wat mensen zoeken en er voorzorgen dat je site duidelijk is en goed toegankelijk, elke dag wat nieuws te bieden heeft, etc.
 • Wat Phaldmmor zegt. Voordat je een doelgroep bereikt, zul je eerst moeten weten wie je doelgroep is en dus een duidelijk thema of doel van je website moeten hebben. En zorg voor dagelijkse updates. Een site waar niks gebeurt is dodelijk.

  Verder helpt het om niet-IE gebruikers niet buiten de deur te houden. Ik werd iig verwelkomt met een enorm rood kruis omdat ik Firefox gebruik. Was ik een toevallige voorbijganger geweest dan had ik de site zo weer weggeklikt.
 • Dito, de site is eigenlijk een forum met een soort frontpage in een totaal ander design. Er wordt nergens op de front page verteld wat nou eigenlijk de bedoeling is, de "about" pagina zegt alleen dat je 14 bent en een paar hobies hebt. Ik zie trouwens niet waarom de site niet zou werken in Ff, ik ben geen verschil tegen gekomen, anders dan het enorme kruis.

  En als potentiele gebruiker wil ik kunnen zien wat er in het forum gebeurd voor ik overweeg me te gaan registreren. Registreren is irritant en zou ik alleen doen als ik iets interessants tegen kom.

  En waarom heeft iedereen die een site begint meteen google ads erin gepropt? Daar begin je misschien mee als je hosting provider gaat zeuren dat je teveel bandwidth trekt en hij je een hoger maand tarief wil gaan vragen. Voor dat punt jaag je eigenlijk alleen potentiele gebruikers weg.

  Zo, ik hoop dat je er iets mee kan.
 • -De avatars zijn nogal druk
  -This site is created with MSIE (knap hoor :lol: )
  -Waarom werkt de site zogenaamd niet in FF?
  -Als ik klik op je logo krijg ik een error
 • [quote:c333209a41="Drewster"]
  En waarom heeft iedereen die een site begint meteen google ads erin gepropt? Daar begin je misschien mee als je hosting provider gaat zeuren dat je teveel bandwidth trekt en hij je een hoger maand tarief wil gaan vragen. Voor dat punt jaag je eigenlijk alleen potentiele gebruikers weg.
  [/quote:c333209a41]

  Ik heb al wat dingen gedaan :

  - De Rooie Kruis verwijdert .
  - De about page verandert .
 • Sorry, maar het blijft gewoon een slechte website. Het is de bedoeling dat een potentiele bezoeker al op de homepage kan zien waar de site over gaat, en het enige dat ik zie zijn een paar drukke plaatjes in een zeer onoverzichtelijke pagina.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.