Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Downloadprobleem (corrupte downloads, foute weergave)

Anoniem
gerben
2 antwoorden
  • Eigenlijk al vanaf het moment dat ik mijn nieuwe pc in gebruik nam, heb ik een downloadprobleem. Hierdoor zijn de bestanden die ik download vaak corrupt en worden webpagina's niet altijd meteen goed weergegeven, maar zie je nog wat html-code. Vorige week wilde ik ook wat bestanden uploaden naar mijn host, maar sommige bestanden moest ik meerdere keren uploaden. Ik weet niet of dat er ook mee te maken heeft, maar ik denk het wel. De overige computers in huis kunnen wel gewoon downloaden, ook als ik mijn netwerkkabel in een laptop steek. Het is dus iets met mijn computer denk ik. Youtube-filmpjes worden vaak ook niet goed geladen.

    Bij sommige bestanden kreeg ik een NCIS-error. Via het zoeken met Google werd ik daar niet echt wijzer van, hoewel de error ook op XP kan voorkomen. Ook kwam ik tegen dat het aan de Nvidia Firewall kon liggen, maar volgens mij heb ik die niet. Ik heb wel de drivers van mijn grafische kaart (Asus EN8600 GT Silent 256MB, 2xDVI, HDTVo, PCIe) opnieuw van de cd-rom geïnstalleerd, maar opnieuw geen resultaat. Ik heb verder Windows Vista Home Premium (de overige pc's XP) met een netwerkkaart wat geïntegreerd is op het moederbord (Asus P5B, S775, iP965, 4xDDR2, PCIe, ATX).

    Heeft iemand een oplossing voor dit probleem?
  • Download en brand de Ultimate Boot CD http://www.ultimatebootcd.com/ vervolgens kan je wat items mbt hardware checken. Hierop staat Memtest om je geheugen te testen en ook wat programmaatjes om je Harddisk te checken. Op de website staat welke programma's aanwezig zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.