Vraag & Antwoord

Anders (internet)

µtorrent

Anoniem
teacher
5 antwoorden
 • ik heb µtorrent voor al mijn bestanden te downloaden via peer to peer maar vanonder op mijn kader staat er een oranje driehoek die mijn verkeer tegenhoud? ik heb al alles geprobeerd maar krijg deze niet groen !! iemand een oplossing ?

  [img:cf9902d6c1]http://users.telenet.be/djarjen/Naamloos.jpg[/img:cf9902d6c1]
  _____________________________________________________________
  msi p35neo, inetl core 2duo 2.4, 2x ddr2 1025mb ocz gamers, ocz stealth power 600w, xfx fatal1ty 256mb 8600gt geforce, wd 80G-250G-230G, windows vista 32bit ultimate.
 • Als je dubbel klikt op het icoontje en dan klikt op de knop "Test of poort juist word doorgestuurd" krijg je dan melding dat dit goed gaaT? (webpagina).

  Wat je ook kan proberen is de encryptie onderaan in hetzelfde scherm aan te vinken (punt 3).
 • ja ik heb da derde punt aangevinkt maar da van die poort … welk poort moet ik invullen van elke poort ik test via die welink is altijd error ….
 • Je dient deze poort op je router open te zetten. Hoe dit gaat op je route kan je terug vinden op de pagina http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
  Selecteer merk/type en dan het programma Utorrent, vervolgens krijg je uitleg wat je dient te doen.

  Indien je aparte firewall software op je pc gebruikt kan het zijn dat je hier ook nog aanpassingen dient te doen.
 • bedankt voor al u hulp .. maa rik heb dat al geprobeert en dan nog blijft die zeggen da die pport niet open staat ….. pff ik word er zot van ..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.