Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Usenet vraagjes

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb ben net een paar dagen actief op Usenet met een probeeraccount met 100 dagen retentie en 20mb snelheid en ik loop nu tegen wat dingetjes op die ik niet begrijp.

  Ik gebruikt FTDv3 om te zoeken en alt.binz 0.24 als ontvanger.


  Ik zoek b.v de serie 24, als ik kijk op "newsbin" zie ik daar veel staan maar kan ik het niet downloaden en in FTD kan ik het niet vinden. Doe ik iets fout met zoeken in FTD? ik dacht FTD alle nieuwe posts ophaalde van de alt.binairies.

  Heeft het zin om FTN ook te gebruiken of haalt FTN dezelde posts binnen?

  Kan je de pc uitzetten tijdens een download en weer verder gaan met downloaden na een nieuwe opstart? Ik heb nu 2 gehad dat alt.binz er geen film van kon maken, vraag mij af of het toeval is.

  Is het mogenlijk om met alt.binz als een download klaar is de pc automatisch te laten afsluiten?

  Ik moet na mijn probeeraccount kiezen welke snelheid ik ga afnemen.
  Nu download ik met 1800 op een 20mb account en ze hebben ook een 2 mb account voor maar €30 p.j. Ik vind het niet erg om een uurtje langer te wachten op een film.
  Hoelang duurt het b.v voordat iets binnen is met een snelheid van 1000kB/s?

  Bedankt alvast voor jullie antwoorden.
 • FTD, FTN, FTR of wat er dan ook allemaal is, halen helemaal niks binnen, hier wordt alleen aangemeld wat er gepost is of wordt op Usenet. Sommige postings zie je dus bijv. wel op FTD en niet op een andere of andersom. Het zoeken naar "24" kan problemen opleveren omdat veel zoekfuncties 2 cijfers/letters te kort vinden.
 • Veel info kan je vinden op http://www.binaries4all.nl/
  Ik heb 3 Mb en een download van 4,5GB duurt bij mij ongeveer 3,5 uur. 10 Mb zal ongeveer 1,5 uur duren. Via FTN kan je volgens mij makkelijker zoeken op "24" als in FTD. Ik heb ze allebei, meestal kijk ik op FTD maar FTN erbij is wel handig.
 • Je kunt ook op dit soort sites zoeken, en daar .nzb's samenstellen.

  http://www.binsearch.info/
 • Als ik op www.binsearch.info zit snap ik waarom FTD zo populair is :) Als je daar "24" intikt weet je niet wat je overkomt :o

  Dus met een 2 mb account kom ik op 5 uur uit! das is genoeg voor mij. Zou wel graag willen dat de PC uitgaat na de download maar kan niet vinden hoe.

  FTN lukt me niet om op te komen, na registratie kom ik een errorpagina en als ik dan opnieuw wil registeren kan het niet omdat de naam en emailadres al bestaat :evil:

  FTR snap ik niet zo goed, lijkt mij gewoon een forum………..Waar kan je in FTR kijken wat er te downloaden is?

  ***********Update*********** Ik kan nu op FTN en heeft andere posts en kan je hier inderdaad "24" vinden. Thanx

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.