Vraag & Antwoord

Anders (internet)

usenet beschadigde bestanden

Anoniem
tijmsja
8 antwoorden
 • hee,,
  ik download met usenet alleen zijn bij mij de laatste tijd veel bestanden beschadigd en dat die bestanden niet kan downloade?? wat kan ik hier tegen doen.. vroega nooit echt last van gehad :S hij kan het nu ook niet repareren. ligt het trouwens aan mij of aan iets anders. ik heb xs4all en zoals ik al zei deed die het eerst altijd perfect.
 • Download je ook van Newszilla dan? Ik zelf heb daar helemaal geen last van. Een post van max 30 dagen oud haal ik zeker onbeschadigd binnen, daarna wordt de kans dat ik hem niet meer compleet krijg groter, maar in die gevallen heb ik een blokje van 50 GB bij een betaalde dienst gekocht, waar ik een retentie van ruim 100 dagen heb…
 • jah met newszilla, gebruik grabit. en laatste tijd dus echt last van.
 • Ik heb er ook totaal geen last van met Newszilla. Probeer eens een nieuwere versie van Grabit of een andere newsreader. Ik gebruik Newsbin Pro.
 • ooit van Quickpar gehoord ?

  De par/par2 bestanden zijn reparatiebestanden die je erbij moét downloaden. Als er wat normale bestanden kapot zijn, kun je die met behulp van Quickpar met de par/par2 bestanden repareren.

  Succes.
  ps: er staat ook een hele uitleg over op www.eweka.nl
 • [quote:5c9d45556b="MReLecTro"]ooit van Quickpar gehoord ?

  De par/par2 bestanden zijn reparatiebestanden die je erbij moét downloaden. Als er wat normale bestanden kapot zijn, kun je die met behulp van Quickpar met de par/par2 bestanden repareren.

  Succes.
  ps: er staat ook een hele uitleg over op www.eweka.nl[/quote:5c9d45556b].

  Volgens mij gebruikt hij Quickpar ook want hij zegt dat hij het niet kan repareren.
 • gebruik inderdad quickpar maar dan zijn ze te erg beschadigd.
  hij doet het trouwens nu wel weer wat goed. alleen wil iets hebben en 5 postes daar van doen het allemaal niet.. dat vind ik toch een beetje raar.
 • Heb je het met alles? Kan natuurlijk ook gewoon een slechte upload zijn geweest.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.