Vraag & Antwoord

Anders (internet)

internetverbinding hapert

Anoniem
Jon78
7 antwoorden
 • Wat is het toch dat de verbinding iedere 5 minuten even bijna een minuut geen reactie geeft? Er komt geen nieuwe pagina, het verbindingsicoontje re. in de tray licht niet op, en zomaar ineens lukt 't dan weer wel. Ik heb Windows98SE en een ISDN-verbinding, en dit gebeurt ook als ik alle andere programma's (virusscanner, firewall) uitschakel.
 • Welke provider zit je?
  Hoe zijn je instellingen?
  Etc etc, meer info…
 • HCCnet. ISDN-lijn. IP en naamserveradres door server toegewezen. IP-headercompressie gebruiken en Standaardgateway op het externe netwerk gebruiken zijn beiden aangevinkt (niet veranderd). Bij geavanceerde opties niets aangekruist. Is dat voldoende? Ik heb geen bijzondere software geinstalleerd waarna het probleem optrad, het viel me gewoon de laatste weken op.
 • Ik heb precies hetzelfde probleem.
  Wat voor een PC heb jij, of welk moederboard.
  Ik heb een ECS type K7S5A.

  Zelf al weken bezig maar niet kunnen vinden.

  HG, Con.
 • Ik heb een ASUS K7M moederbord. En ik heb het probleem nog steeds niet kunnen vinden. Ik leer er maar mee leven vrees ik. Het vervelende is dat in dit deel van het land zowel ADSL als kabel voorlopig nog niet mogelijk zijn, dus ik heb geen alternatieven.
 • Zelfde probleem hier (Windows 98 met ISDN). Om de 5 minuten doet ie een minuutje niks. Of althans bijna niks, want telnet/SSH blijft het nog gewoon doen..
 • Ik heb inmiddels een nieuwe computer en het probleem doet zich niet meer voor. Het zal dus toch iets met mijn moederbord, of andere componenten zijn geweest. Ik kan het nog steeds niet verklaren. Iedereen toch bedankt voor de moeite

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.