Vraag & Antwoord

Anders (internet)

xs4all/KPN.... word ik bedrogen???

Anoniem
tomvdlee
4 antwoorden
 • Een tijdje terug kreeg ik (maanden te laat) de mogelijkheid aangeboden van mijn provider xs4all om over te stappen van xs4all/KPN naar xs4all only (what's in an name….)
  Ik zou dan niet meer gebruik maken van KPN, maar volledig van xs4all, de KPN-factuur verdween en mijn snelheid zou omhoog gaan van 3000/500 naar 4000/1000. Dat klonk goed; dus zo gezegd zo gedaan.

  Inmiddels ben ik een paar maanden verder en heb ik die nieuwe snelheid nog steeds niet: ik krijg slechts 3000/1000. (afstand
  Wel een nieuwe brief gekregen van xs4all dat ze gingen investeren in de snelheid en dat die de snelheid in April weer omhoog zou gaan. Hier nog steeds 3000/1000kbps zucht.

  En nu heeft KPN een enorm lange storing ( prutsers) en wat blijkt ligt XS4ALL-only er ook uit. Bljkt de autentificatie nog steeds via KPN te gebeuren.

  Hoezo XS4ALL ONLY!!!! hoe durven ze het nog zo te noemen ook???
  Ik kan beter gaan uitkijken naar een kabel-abonnement of een een cheap- ADSL-abbootje waar je van te voren ten minste weet dat er wat haken en ogen aan zitten.

  Of zie ik het allemaal te zwaar ?
 • het is marketing, XS4all en hetnet en planet zijn allemaal KPN. Net als unielever, die maken goedkope boter en duurdere boter uit dezelfde bak.
  Is dat zo gek?
 • XS4ALL only slaat enkel op het feit dat alles op een factuur staat. XS4all heeft echt geen eigen infrastructuur aangelegd, dat is immers onbetaalbaar omdat ze dan half Nederland moeten openbreken om kabels te trekken. Had je ook zelf kunnen bedenken, want in dat geval had er ook bij jouw thuis gesleuteld moeten worden om je van de kpn-kabels op de xs4all-kabels te krijgen.
 • Goed ik kan nu pas weer reageren……nuff said

  Anywayz Xs4all kan zijn Authentificatie natuurlijk ook zelf doen , dat hebben ze dus aan die knappe koppen van de KPN overgelaten.

  Xs4all schrijft me te gaan investeren in hun Netwerk en de snelheid te gaan verhogen. Mijn gedachte dat ik die al een te laag signaal krijg dan toch zeker erop vooruit zal gaan blijkt ook niet op te gaan.

  Xs4allonly; een hele naamchange (ongetwijfeld verzonnen door een briljant marketingteam) om van twee facturen, één te maken……Dit was bij de oude xs4all niet zo snel gebeurt denk ik

  Sinds KPN het heeft overgenomen gaat het toch stiekem telkens wat meer naar marketing stinken daar.

  Ondertussen betaal ik wel rond de 40 euro per maand. :lol:

  Nou vanaf volgend maand niet meer denk ik; ik ga de kabel eens proberen

  Ben benieuwd welke troubles ik daar weer ga tegenkomen
  :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.