Vraag & Antwoord

Anders (internet)

mobiel internet zonder abonnement??

Anoniem
Rumaro
1 antwoord
 • Na een gesprek met iemand gehad te hebben vraag ik mij af, of mijn volgende redenatie klopt en of iemand weet hoe het precies werkt:

  stel, ik koop bij vodafone een prepaid datacard, zie link: http://www.vodafone.nl/za(…)t_prepaid/wat_is_het

  1: vervolgens haal ik dit simkaartje eruit en koop ik een los prepaidsetje en zet hier maandelijks 10 euro op en activeer de internetfunctie (onbeperkt internetten voor 9,50 per maand voor prepaidgebruikers). Vervolgens stop ik deze in datacard (zie link) en ik kan een maand lang internetten op mijn laptop? Vervolgens elke maand dus 9,50 betalen om maand lang te kunnen internetten op mijn laptop? Klopt deze redenatie?

  als op bovenstaande ja kan worden gezegd dat mijn volgende vraag:

  zodra ik dus een prepaidkaartje koop, dan moet ik dit kaartje in een oude mobiele telefoon stoppen en internet blox van vodafone activeren (neem ik aan??), maar

  2: op de site staat dat als je wilt internetten op je mobiel je de juiste instellingen moet hebben voor je mobiel, maar ik gebruik dan natuurlijk geen mobiel, dus hoe kunnen dan de instellingen juist zijn om dat kaartje meteen in de laptop te stoppen en onbeperkt te kunnen internetten? of is alles al goed zodra ik dit prepaidkaartje gewoon geactiveerd heb en zorgeloos internet heb aangevraagd en ik dus daarna niks meer hoef te doen?

  In de winkel vragen gaat natuurlijk niet aangezien het officieel niet mag, maar weet iemand hier iets over?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.