Vraag & Antwoord

Anders (internet)

"Verbose surfen" bestaat zoiets?

Anoniem
None
2 antwoorden
  • Ik zou graag websites willen kunnen bezoeken in een soort van "verbose mode" Zodat ik stap voor stap kan volgen wat mijn browser op dat specifieke moment aan het doen is. Onder in de statusbalk kun je vaak al zien waarmee verbinding wordt gezocht, maar dat wil ik dan meer uitgebreid zien. En als dat met log files zou kunnen zou dat helemaal geweldig zijn.

    De reden is dat ik bij het testen van websites wil kunnen zien waar naartoe er verbinding wordt gemaakt en hoelang het duurt. B.v. om bij trage websites beter vast te kunnen stellen waar de bottleneck zit.

    De manier waarop doet er nog niet eens zoveel toe. Of het nu een browser plugin is, een website die dat kan, of een standalone applicatie.
    Bestaat dat?
  • je kan wel zien of je wordt doorgestuurd van de ene site naar de andere maar bijna alles sites zijn gemaakt met CMS of PHP, met "server side scripting" en de informatie die jij nodig hebt gaat niet over de internetlijn.

    Bijvoorbeeld, dit forum is soms drukbezocht maar je kunt nooit zien waar de webserver mee bezig is en waarom je request zo lang duurt…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.