Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Firefox pauseert elke 10 seconden

Anoniem
boshond
3 antwoorden
  • Sinds enige tijd heb ik een merwaardig probleem in uitsluitend FireFox Elke 10 seconden houdt FireFox 5 seconden pauze en in Windhoos taakbeheer schiet het CPU gebruik in diezelfde 5 seconden naar 100%. Tussendoor staat hij op zo'n 4%, wat normaal is. Het patroon is uiterst regelmatig en treed op als ik werkelijik in de browser bezig ben (zoals nu, tijdens het typen van dit bericht). Kent iemand dit fenomeen? :?
  • Ik heb exact hetzelfde gehad, dat was bij mij bij Firefox én IE. Heb je hetzelfde probleem ook in IE? Bij mij bleek het een grote hoeveelheid trojans te zijn. Is je virusscanner volledig geupdate en heb je recent een volledige pc-scan gedaan?
  • Dankvoor de suggestie. Ik heb een up to date virusscanner (NOD32 die ik onlangs nog een volledige scan heb laten uitvoeren (op de C weliswaar). En het probleem zit hem uitsluitend in FireFox, niet in IE of andere programma's. Sterker nog, op andere useraccounts binnen XP zie ik dit fenomeen niet bij Firefox, alleen bij m'n eigen account!
    Maar ik zal eens een volledige scan over de hele PC uit laten voeren. Sowieso wel een goed idee.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.