Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Kan niet inloggen in HCC Webmail

Anoniem
Scheltes
3 antwoorden
 • N.a.v. een brief van HCC heb ik op www.hcc.nl een profiel aangemaakt met uiteraard een inlognaam en wachtwoord. Zodra ik die gegevens heb ingetikt kom ik mijn persoonlijke pagina. Daarin staat o.a., dat ik 7 nieuwe berichten in mijn mailbox heb. Als ik daarop dubbelklik krijg ik de volgende mededeling: "Uw webmail wordt nu in een nieuw venster geopend." Vervolgens opent inderdaad een nieuw venster maar met de volgende mededeling: "Onbekende gebruiker of verkeerd wachtwoord
  Ga naar de aanmeldpagina". Doe ik dat en tik ik wederom mijn inlognaam en wachtwoord in dan krijg ik weer diezelfde mededeling. Ra, ra?
  Kan iemand mij uit de droom helpen?
 • Ligt waarschijnlijk niet aan jou.;)
  Ik zou even contact opnemen met HCC.

  Mvg,
 • Als je wilt inloggen om in je profiel te komen dan staat er op dit moment duidelijk de mededeling "de profiel wizard is tijdelijk niet beschikbaar!"

  Dus 1 of meerdere dagen wachten tot hun nieuwe site weer bruikbaar is voor dat specifieke doel.

  [i:a1dec4ae37]Hoe kan ik als bestaand lid ‘Mijn Profiel’ aanmaken op de nieuwe website
  Volg de volgende stappen:

  In de rechterkolom van de site staat het blok “Inloggen”.
  Typ bij “Gebruikersnaam” je HCC-lidnummer.
  Typ bij “Wachtwoord” je HCC-code.
  NB: je kunt eenmalig inloggen met je HCC-lidnummer en -code. Na het doorlopen van de profielwizard kun je een nieuw(e) gebruikersnaam en wachtwoord ingeven. Die gebruik je voortaan.
  Klik op de knop “Inloggen” en de profielwizard start.
  [b:a1dec4ae37]Let op: Er verschijnt een melding dat er een probleem is met het beveiligingscertificaat. Dit is een tijdelijke situatie waar je je geen zorgen over hoeft te maken.[/b:a1dec4ae37] [/i:a1dec4ae37]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.