Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Internet valt steeds uit

Anoniem
derkdejong
4 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb een probleem met mijn internetverbinding. Mijn internet verbinding valt regelmatig weg. Ook als er gebeld wordt valt de internetverbinding vaak weg. ik gebruik draadloos, maar ik hou nog wel verbinding met het netwerk dus daar ligt het niet aan. Mijn router is een SMC7908 VoWBRA. Ik gebruik trouwens geen voip. Het ligt niet aan mijn pc want het is bij 2 pc's zo. Zou iemand weten hoe ik dit probleem op kan lossen??

  Alvast bedankt!!!

  Chris
 • Zit de adsl splitter wel op de juiste plaats? Want bellen zou geen invloed mogen hebben.
 • inderdaad, alle bedrading en de splitter(-aansluiting) maar eens grondig inspecteren, en desnoods bij twijfel nieuwe stekkertjes/draadjes.
  en wat het wegvallen betreft: het kán te maken met de kanaalinstelling. draadloos wil draadloos nog wel eens storen, en dat op soms de raarste manieren. kanaalwisseling kan dan zeer dienstig zijn.
  experimenteer dus eens even met de kanalen op je router.
 • Alles met de splitter klopt. En het probleem zit niet in draadloos. Het zit in de router. Er zitten 4 groene lampjes op de router, als ze alle 4 branden doet internet het probleemloos, maar af en toe vallen de lampjes van "adsl" en "PPP" uit en dan heb ik even geen verbinding met internet. Dit duurt ongeveer een minuut. Het gebeurt best vaak en het valt me op dat het ook elke keer is als er gebeld wordt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.