Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Veranderen van land.

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Hallo allemaal.
  Ikzelf zou graag op abc.com een aflevering van lost willen bekijken. Toen ik op de link klikte die me naar het filmpje zou moeten sturen kreeg ik het volgende bericht:

  Deze video is alleen beschikbaar voor mensen uit de verenigde Staten.

  Dit bericht heb ik ook al vaker op youtube gezien. Ik zou heel graag de aflevering willen bekijken en mijn vraag is daarom:
  Kan ik mijn browser (internet explorer) laten denken dat ik uit amerika kom en zo toch deze filmpjes bekijken?
 • In principe niet. Ik meen dat op 'ranges' van IP nummers die aan een land gekoppeld zijn wordt gefilterd. Dat betekent dat jouw unieke IP-nummer waarmee je op het internet wordt geïdentificeerd altijd herkend wordt. En dus het land vanwaaruit je inlogt.

  Het zou kunnen werken als je anoniem gaat surfen, dus via een anonimized server. Dat is een hoofdstuk apart waar ik zelf een beetje tegen ben. Maar wellicht heeft iemand anders minder scrupules.
 • anonieme servers.

  Daar had ik zelf ook al een beetje naar gekeken. Het lukt me alleen niet om dit in te stellen. Kan iemand mij helpen met het instellen van een anonieme server voor IE of FireFox?
 • Dat kan door een Proxy te gebruiken.. dan gaat al je traffic dus via die proxy. Nadeel is dat gratis proxy servers vaak een limiet hebben en je internet dus afhankelijk is van de snelheid van die proxy.

  Als je op google zoekt naar "proxy list" krijg je er een heel aantal.

  Hier staan er iig ook wat:
  http://www.proxy4free.com

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.