Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Internet werkt niet meer na formatatie

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Hallo,

  Sinds ik de computer heb geformatteerd (waar vanalles mis ging) heb ik geen internet meer. Ik heb Windows XP toch wel succesvol kunnen installeren, maar er is een hoop misgegaan. Laat ik beginnen bij het begin.
  We hadden Windows Vista, maar daar was ik erg ontevreden over, en wou weer terug op Windows XP. Dus ik installeerde Windows XP, en toen moest die formatteren. Ik heb 2 schijven, de C en de D schijf, tijdens de set-up van Windows Xp heeft de setup de schijfletters omgedraaid, maar daar had ik op gelet, en selecteerde de schijf die ik wou formatteren (dat was ondanks dat de letters waren omgedraaid, de goede schijf). Helaas ging er toen iets mis. Windows formatteerde alle 2 de schijven, terwijl ik er maar 1 had gevraagd. Nu ben ik al mijn bestanden kwijt, maar dit is het internet forum, dus laat ik nu maar op mijn vraag komen. Sinds de formattatie werkt Internet niet meer, ik heb van alles geprobeerd. Even wat extra info:
  - Ik heb een router, maar bij Windows Vista werkte die perfect.
  - Ik heb nog nooit problemen gehad met internet na een installatie van een Windows.
  - Kortom, internet heeft het altijd perfect gedaan, zonder problemen.

  Sjors
  P.S.
  Ik heb ook gezien dat er geen LAN verbinding is, en op de PC waar ik nu op zit (een andere PC) werkt internet wel gewoon.
 • 1. Chipsetdrivers installeren;
  2. Drivers van je netwerkkaart installeren.

  Vind je beide op de met het moederbord meegekomen CD OF op de website van je moederbordfabrikant. Let wel op de juiste drivers voor je nieuwe besturingssysteem.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.