Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Waarom kan ik de sites maar heel langzaam laten scrollen?

Anoniem
gerben
6 antwoorden
 • Sinds ik Windows XP opnieuw op m'n PC heb geinstalleerd, en daarmee de bijbehorende programma's kan ik een aantal pagina's van internet niet meer soepel over het scherm laten scrollen.
  Bijvoorbeeld de site van buienradar gaat verschrikkelijk schokkerig op en neer.
  Moeten er bepaalde instellingen in bijv. veiligheid worden veranderd, of heeft het te maken met de installatie van IE8beta in plaats van voorheen IE7?
 • Geen idee of het met IE8beta te maken heeft,maar nadat ik HP SmartWeb Printing 2.0 geïnstalleerd had,kon ik de pagina Buienradar helemaal niet meer openen.

  Andere pagina's wel,maar omdat je Buienradar noemt,wilde ik het je toch even melden.

  Overigens gebruik ik zelf IE6.

  Greetz
 • [quote:558a98ad63="RazendeRoeland"]Sinds ik Windows XP opnieuw op m'n PC heb geinstalleerd, en daarmee de bijbehorende programma's kan ik een aantal pagina's van internet niet meer soepel over het scherm laten scrollen.
  Bijvoorbeeld de site van buienradar gaat verschrikkelijk schokkerig op en neer.
  Moeten er bepaalde instellingen in bijv. veiligheid worden veranderd, of heeft het te maken met de installatie van IE8beta in plaats van voorheen IE7?[/quote:558a98ad63] als je het os opnieuw hebt geïnstalleerd .
  dan moet je wel de chipset en de laatste video drivers er op zetten
 • Ik heb de laatste drivers van het moederboard geinstalleerd, dus dat kan niet de oorzaak zijn.
 • [quote:3c23a7399a="RazendeRoeland"]Ik heb de laatste drivers van het moederboard geinstalleerd, dus dat kan niet de oorzaak zijn.[/quote:3c23a7399a] je kan wel de drivers van het bord installeren .
  maar als je de video drivers niet installeert .
  dan gebruik je de standaard drivers van windows
 • Ik heb dit probleem ook altijd, nadat ik Windows opnieuw heb geinstalleerd. Als ik dan SP 2 download, is het over. Waarschijnlijk heb jij dit wel gedaan ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.