Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Problemen met internetpagina's

Anoniem
bvaessen
1 antwoord
 • Er zijn een paar internetpagina's waar ik problemen mee heb. Ik weet niet of ik reclame mag maken, maar als ik die pagina's wel mag doorgeven doe ik dat wel met een nieuwe post.
  De ene pagina is voor de helft zwart en de andere helft is wit. Op de zwarte helft vallen de letters ook weg, waardoor de tekst niet te lezen valt. Ik heb al naar de beheerder van die site geschreven, maar ik schijn de enige te zijn met dat probleem.
  De andere pagina is een pagina om te leren typen en als ik dat een tijdje doe, dan typ ik sneller dan de letters verdwijnen en dat vind ik knap irritant. Ook hier heb ik de beheerder geschreven, maar die heeft er nog niet eerder van gehoord. Ik probeer nu al een andere pagina ervoor in de plaats te vinden, maar heb tot op heden niets gevonden. Ik wil alleen maar mijn snelheid en typvaardigheid verbeteren.
  De derde pagina waar ik problemen mee heb is hyves. Dat is sinds gisteravond. We hebben 4 gebruikersaccounts en op mijn account ligt hyves er sinds gisteravond uit. Hun zouden voor meer geheugen zorgen en rond 9 uur vanmorgen zouden ze weer online komen. Toen ik om 12.30 uur keek, waren ze nog steeds niet online. Toen ik dat tegen mijn zoon zei, zei hij dat hyves al de hele dag online is. Ik snapte er niets van.
  Vanmiddag om 17.30 uur liet ik zien dat hyves nog steeds offline was en ik moest proberen hyves op één van de andere accounts op te starten. Dat heb ik gedaan en daar deed die het gewoon.
  Hoe kan dit nou? Ik snap er echt niets van.
  Zou iemand me verder kunnen helpen met dit probleem?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.