Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Shockwave/adobe flash niet in IE

gertcor
7 antwoorden
  • Hallo,

    Sinds een tijdje heb ik het probleem dat ik geen flash meer zie op websites in mijn IE 7.
    Alle websites waar flash of shockwave software voor wordt gebruikt, worden niet goed/compleet geladen.

    Weet iemand hoe dit op te lossen?

    Ik heb IE 7 opnieuw geinstaleerd, ik heb de meest recente versie van adobe flash / shockwave op mijn PC staan.

    Als ik werk met firefox / safari heb ik geen problemen bij gebruik van de dezelfde websites.

    Ik heb de ideeën van onderstaande thread geprobeerd maar zonder resultaat.
    http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=188174

    Ik hoop dat iemand een oplossing heeft.
  • :o in de 64bits versie kun je geen adobe flashplayer installeren.
  • Ik had ook ooit ongeveer zulk probleempje en dacht na: de flash-dingen had ik laten binnenkomen via Firefox en in Firefox werkte alles goed …. 1+1=2, dus IE opengetrokken en nogmaals flash-dingsels binnengetrokken en geïnstalleerd, Bingo, alles werkte nu goed met beide browsers.

    Het lijkt mij het proberen minstens waard.

    Voor alle zekerheid: ook een keer extra het nieuwste SUN Java binnentrekken.
  • In IE "extra" "invoegtoepassingen beheren" en daar eens controleren of Active X wel bij staat voor de flash player.
  • dank voor de reacties. Heb ze uitgeprobeerd, maar nog zonder resultaat.

    In de invoegtoepassingen stond alles ingeschakeld.

    Ik heb shockwave opnieuw geinstalleerd (nadat ik deze week IE 7 al opnieuw heb geinstalleerd) met versie 11.xxxx
    Tijdens de installatie kreeg ik een foutmelding:
    "GLB12.tmp - Entrypoint niet gevonden"

    "Kan entrypoint van procedure CM_Get_DevNode_status_ex niet vinden in DLL-bestand SETUPAPI.dll"

    Daarna op ok gedrukt en volgens installatie ging door en vervolgens kwam er installatie voltooid op site van adobe te staan.

    Maar bij websites van als www.VI.nl krijg ik geen volledige pagina. En op youtube krijg ik de opmerking:
    "Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player."

    Ik heb zowel de nieuwste versie van sun java en nu ook nu ook adobe versie 11.xxx

    Ik heb dit probleem nu al een maand of 2 met de vakantie mee geteld. Volgens mij is het onstaan nadat windows een update heeft uitgevoerd. Hoewel dit een gok van me is.
  • overigens ook de flash player geinstalleerd.

    Version 9,0,124,0 installed successfully

    maar krijg niet het filmpje te zien dat normaal gesproken bij succesvolle installatie wordt getoond.

    iemand nog ideeën??
  • [quote:124df59a70="bl"]overigens ook de flash player geinstalleerd.

    Version 9,0,124,0 installed successfully

    maar krijg niet het filmpje te zien dat normaal gesproken bij succesvolle installatie wordt getoond.

    iemand nog ideeën??[/quote:124df59a70]Stond er niet bovenaan een berichtje in je browser, geel herkenbaar gemaakt, dat je toestemming moest geven voor een bijzonder onderdeeltje; DivX ofzoiets? Als je daar niet meteen op reageert kan het fout gaan. Opentrekken en het juiste antwoord aanklikken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.