Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Progje om links te meten

Anoniem
Gooly
5 antwoorden
 • Ik had een tijd geleden een programma dat het web afzoekt naar links naar bepaalde webadressen, maar ik ben het kwijt en kan het ook nergens meer vinden. Weet iemand nog hoe het heet en waar ik het kan downloaden? Het was freeware en ik heb het gezien in een "oude" C!T
 • downloads.rubrieken.com

  misschien staat ie daar op.

  suc6
 • Bedankt, ik ga kijken!

  Bas
 • Heette dat niet deadlinker of zoiets ?

  AM-DeadLink
  validate your favorites
  Our Rating: (Very Good!)

  AM-DeadLink detects broken links and duplicate entries in your browser s bookmarks. If a Bookmark has become unavailable you can choose to delete it. The program comes with an internal preview browser that allows you to take a quick look at your bookmarked sites from within the program. In addition, you can backup your entire collection to a ZIP file, download Favicons, export your Favorites, and more. AM-Deadlink works with Internet Explorer, Opera, Mozilla and Netscape, and it can also check links in CSV files.


  Freeware http://www.snapfiles.com/reviews/AM-DeadLink/amdeadlink.html
 • Bedankt dat je dat hebt opgezocht. Ik bedoelde alleen iets anders. Ik heb het een hele tijd geleden eens in de C!T zien staan, het is een tooltje die kijkt hoeveel webpagina's een links hebben naar bepaalde URL's, die je zelf kan invullen. Een vriend van me, waarvoor ik de website beheer, wil dit graag weten, en hoe zijn aantal in verhouding staat met dat van de concurrentie.

  Ik heb zelf ook lopen zoeken maar ik kom het maar niet tegen. Ik ben namelijk de namen van zowel het programma als de uitgever/eigenaar ervan kwijt.

  Bas

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.