Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Downloaden via Nieuwsgroepen

Anoniem
juultje1985
9 antwoorden
 • Hallo,

  Zou iemand mij een uitgebreide uitleg kunnen geven over het downloaden via nieuwsgroepen. Ik weet niet waarom, maar snap het gewoon niet(terwijl het erg simpel schijnt te zijn).

  Hopelijk kan iemand me helpen

  groetjes jules
 • Leesvoer: http://www.binaries4all.nl/
 • Wees gerust. Ik probeer dit al zo'n 4 jaar onder de knie te krijgen met verschillende handleidingen maar heb het nog steeds niet onder de knie.
  Kan sinds een paar weken op een "snellere" manier iets downloaden maar daar blijft het dan ook bij…
  Die zip-bestandjes uitpakken en je hebt een film, maar al die andere dingen die je erbij krijgt :?
  Hopelijk gaat het jou nog lukken, ik begin het nu langzaamaan op te geven.
  Ben er, denk ik, te oud voor :lol:
 • Het is gelukt! yeeh, weet nog niet helemaal wat ik doe, maar heb mijn eerste serie binnen, en het gaat mega snel, alleen ik weet het principe van het repareren nog niet helemaal, maar dar komt vanzelf wel. En het zoeken werkt voor mij ook nog niet optimaal, maar daar moet ik vast de juiste sites voor vinden.

  Dankje!
 • Als je alt.binz gebruikt, hoef je je daar helemaal niet meer druk over te maken, die doet dat vanzelf. Grabit kan het ook, maar die verrekt het ook regelmatig om onduidelijke redenen. Er zijn ook wel andere tools voor, zoals parnrar of autounpack.
 • Of kijk ff naar sabNZBd, deze downloadt repareert en pakt uit en draait als volledige webinterface, dus ook remote bereikbaar. Leuke bijkomstigheid is dat hij alleen de par2 bestanden download die nodig zijn, dus geen overbodige bestanden worden gedownloadt.
 • Een paar van mijn downloads zijn mislukt bij het uitpakken van de bestanden, redenm harde schijf zou vol zijn(heb nog 250 gb). Bij het handmatig uitpakken geeft hij al aan dat er een fout in zit, had ik dus dan eerst moeten repareren?
 • [quote:1ca306ccb5="juultje1985"]Een paar van mijn downloads zijn mislukt bij het uitpakken van de bestanden, redenm harde schijf zou vol zijn(heb nog 250 gb). Bij het handmatig uitpakken geeft hij al aan dat er een fout in zit, had ik dus dan eerst moeten repareren?[/quote:1ca306ccb5]
  Ja, altijd eerst middels je par2 bestanden de downloads controleren cq repareren (met bijv. Quickpar) en dan uitpakken.
 • Hou ook rekening met de 4GB maximale bestandsgrootte op FAT32.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.