Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Downloaden nieuwsgroepen via payservers

Anoniem
tinusbeuker
3 antwoorden
  • Hallo,

    Eindelijk heb ik het downloaden onder de knie via nieuwsgroepen, of tenminste enigzins, al loop ik vaak tegen het feit dat downloads out of servers retention zijn. Nu heb ik begrepen dat ik mijn server's retention zou kunnen vergroten met een payserver. Geeft dit zekerheid dat als ik iets wil downloaden dat al bijv 95 dagen oud is, dat ik dit dan alsnog kan downloaden? En hoe weet ik of de server ook daadwerkelijk werkt met mijn programma SABNZB plus, aangezien ik op de websites van pay servers daar geen antwoord op vind. Ik hoop dat iemand me kan helpen.

    Alvast bedankt

    jules
  • In principe werkt elke news client op elke news server. Payservers geven ook geen absolute garantie, maar de retentie is sowieso wel veel langer, dan bij gewone providers. 120 dagen is heel gewoon.
  • sabNZBD+ werkt iig met Eweka. Deze combo heb ik en gaat prima ;-), maar zoals Gerban al zegt, in principe werken alle newsreaders met alle payservers, al worden sommige newsreaders niet altijd ondersteund, zoals bijv. Grabbit wordt niet ondersteund door Eweka, maar het werkt wel gewoon.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.