Vraag & Antwoord

Anders (internet)

firefox en radio

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Hallo

  Ik luister wel eens naar de radio met firefox via de site nederland.fm en dat werkt goed.
  Maar als ik naar de site van Veronica ga (www.radioveronica.nl) dan hoor ik niets!!!!
  Doe ik hetzelfde met internet explorer dan heb ik wel geluid.

  Bij alletwee komt er wel het popup scherm maar bij die van Firefox ontbreekt dan het "afspeel/spoel/stop/volume" schermpje.

  Wie weet wat ik aan mijn instellingen kan veranderen zodat ik daar rechtstreeks naar kan luisteren?
 • En wat heeft dat met scripting te maken? :wink:
 • Ik ben maar een leek maar ik dacht dat het wel iets met een script ofzo te maken had.
  Misschien staat het in het verkeerde forum?
 • Ik denk dat hij beter past in 'Anders (internet)'. Ik heb het al gemeld dus ik verwacht dat hij wel verplaatst zal worden.

  Dit is waarschijnlijk een gevolg van een slecht gebouwde site (IE only). Misschien kun je het opvangen door je instellingen in Firefox aan te passen en zo aan te geven wat er met de betreffende content moet gebeuren. Maar ik heb al even in mijn FF settings zitten klikken, maar ik jan het zo ook niet vinden.
 • bij mij gebeurt er ook niks, ( FF 3.0.4 op Linux )
 • [quote:9665ec2855="Reijer Hollander"]Bij alletwee komt er wel het popup scherm maar bij die van Firefox ontbreekt dan het "afspeel/spoel/stop/volume" schermpje. [/quote:9665ec2855] Omdat je in Firefox wel het pop-upvenster ziet, neem ik aan dat in Firefox > Bewerken > Voorkeuren. Tabblad Inhoud > Pop-upvenster blokkeren Uitzonderingen website www.radioveronica.nl status toestaan hebt staan. Ik zie in Firefox 3.0.4 in Ubuntu Linux 8.04.1 ook geen "afspeel/spoel/stop/volume" schermpje. Wel zie ik in daarin rechts-boven een kleine afbeelding met een muzieknoot erin. Als ik daar met de muis naartoe ga, veranderd deze in een pijltje, waar een hyperlink achter zit. Als ik daar op klik opent bij mij Totem mediaspeler en hoor ik wel muziek.

  Volgens de site radio luisteren Expertpagina.nl zou onder Windows Firefox Windows Media player kunnen gebruiken. Ook staan daar van die kleine afbeeldingen met een muzieknoot erin.
 • Bij mij ga ik naar "extra/opties/inhoud" en daar staan de popupblokkering en eventueel toestaan.
  www.radioveronica.nl staat erbij maar ik heb geen kleine muzieknoot rechtsbovenin in het popup scherm.

  Rechtsonderin staat wel disabled maar dat staat in alle schermen.
 • Ik heb dit toch maar voor alle zekerheid gecheckt op een andere PC met XP Home met Firefox 3.0.1. Als ik daarin klik op dat pijlje bij veronica top 1000, dan verschijnt de pop-up en start de muziek direct via Windows Mediaspeler 10.0.

  Werkt bij jouw Windows Mediaspeler wel goed? Check eventueel op mozillaZine deze info over Windows Media Player http://kb.mozillazine.org/Windows_Media_Player
 • GEVONDEN !!!!!!!!!!!

  Ik heb een add-on geinstalleerd die adblock heet en add's filtert van het net.
  Uitgeschakeld en HOP!!! ik heb geluid. :) :) :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.