Vraag & Antwoord

Anders (internet)

geschiedenis firefox wissen

Anoniem
jorte
8 antwoorden
 • Tegenwoordig heeft firefox in de adresbalk een sterretje met daarnaast een pijltje (althans, zo noem ik het maar even). Als je daar op klikt krijg je opeens een overzicht van websites waar je bent geweest (met een sterretje er achter). Overigens is dat overzicht niet compleet. Ik wil dat lijstje kunnen wissen, maar met opruimen van privacy gegevens lukt het niet.
  Wie weet hoe het moet? Vast dank.

  Aanvulling: stom, ik zag over het hoofd dat het een overzicht geeft van je recente bookmarks….maar het blijkt wel een overzicht te zijn van recente gebruikte bookmarks, dus deels laat het wel je geschiedenis zien en dat blijft raar.
 • Volgens mij staat dat onder:
  E[u:9d2f53ac89]x[/u:9d2f53ac89]tra -> [u:9d2f53ac89]O[/u:9d2f53ac89]pties -> Privacy -> Onderaan staat: Privégegevens en daar staat nu wissen ex
 • [quote:c2bfe4e641="Wickedd00"]Volgens mij staat dat onder:
  E[u:c2bfe4e641]x[/u:c2bfe4e641]tra -> [u:c2bfe4e641]O[/u:c2bfe4e641]pties -> Privacy -> Onderaan staat: Privégegevens en daar staat nu wissen ex[/quote:c2bfe4e641]

  Dat helpt juist niet, dat is het rare. Er blijven gewoon een stuk of 10 sites staan en die wil ik dus weg hebben.
 • Hmm.. en je kunt niet gewoon rechtsklik en dan verwijderen ?
  Heel raar ; bij mij laat hij niet eens de geschiedenis zien.. zelfs niet als ik een paar webpaginas heb bezocht.. zit op de pc van me vader dus weet niet wat hij heeft ingesteld ?!
 • [quote:6a6760c48b="jorte"] firefox (..) Ik wil dat lijstje kunnen wissen, maar met opruimen van privacy gegevens lukt het niet. [/quote:6a6760c48b] Had je op de website van Mozilla de Standard diagnostic al gecheckt http://kb.mozillazine.org/Standard_diagnostic_%28Firefox%29
 • [quote:424e54bb50="jolo"][quote:424e54bb50="jorte"] firefox (..) Ik wil dat lijstje kunnen wissen, maar met opruimen van privacy gegevens lukt het niet. [/quote:424e54bb50] Had je op de website van Mozilla de Standard diagnostic al gecheckt http://kb.mozillazine.org/Standard_diagnostic_%28Firefox%29[/quote:424e54bb50]

  Ja, maar het helpt niet. misschien zie ik iets heel simpels over het hoofd. Ik heb overigens 3 computers, waaronder een net nieuw netbook waarop ik dus 3 dagen geleden firefox op heb geïnstalleerd, dus de optie van een verse installatie heb ik dus eigenlijk al geprobeerd. Op alle drie zit nu firefox 3 en bij alle drie is het zo. Volgens mij was dit niet zo in de oude versie.
  Ik zie waarschijnlijk wat over het hoofd….maar wat?

  Ik sluit een virus of malware redelijk uit, dat is niet logisch. Aangezien ik kaspersky, spybot en adaware gebruik op alle drie zal het dat niet zijn (bovendien een net nieuwe schone netbook).

  Zie ook aanvulling in mijn eerste post: het is een (gedeeltelijk) overzicht van je bookmarks, maar alleen de recente of zo. Tja….dat ik dat niet meteen zag….
 • Nieuwe aanvulling: zo te zien laat het je recent gebruikte bookmarks zien, dus deels is het wel raar dat je dat niet kan wissen. Ik blijf het vreemd vinden.
 • hier wordt uitgelegd hoe je ook de bookmarks, met een sterretje kunt verwijderen. (extra addon)
  wimb

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.