Vraag & Antwoord

Anders (internet)

mediaplayer uitzendinggemist sluit af bij fullscreen

Anoniem
Broeloe
4 antwoorden
  • ik heb problemen met de windowsmediaplayer als ik een uitzending wil kijken van uitzendinggemist, tot nog toe had ik geen problemen, maar als ik nu klik op zoom-fullscreen dan wordt alles afgesloten, zowel de windows die open staan van het inernet als de mediaplayer, ik hoo dat iemand mij kan helpen, alvast bedankt
  • Wellicht dat je erbij zou kunnen vermelden met welke Windows versie en Service Pack je draait. Meldt ook welke versie Windows Mediaplayer je draait, en hoe je daarop Uitzending gemist hebt gekregen.
  • ik heb windows xp, op een computer heb ik internet explorer op de andere firefox, windowmediaplayer11, als ik een itzending bekijk via uitzending gemist klik ik met de rechtermuisknop en dan kan je kiezen voor 50/10/200 % of volledig scherm, als ik volldeig scherm kies, dan pende hij tot nog toe automatisch de mediapleyr en speelde hem af in de mediaplayer, maar als ik dat nu doe dan wordt alles afgeloten, op mijn andere computer heb ik dt al langer, op de laptop sinds vandaag…is dit genoeg info en de juiste?
  • Ik heb inmiddels begrepen dat Uitzending Gemist alleen nog maar Windows Media Player formaat gebruiken. Werkt Windows Media Player bij jouw overigens wel goed in volledig scherm, als je een andere video bron gebruikt? Bijvoorbeeld een Video DVD? Kun je over die crash iets over terug vinden in Windows Logboeken? En check hierover in de Veelgestelde vragen over Windows Media Player: Waarop stopt het afspelen in de modus Volledig scherm?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.