Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Google chrome verwijderen

Anoniem
Leo S
5 antwoorden
  • Weet iemand hoe ik Google Chrome kan verwijderen? Ik heb het per ongeluk als mijn default browser gezet. Ik kan het niet meer deïnstalleren omdat het zegt dat 'all Chrome windows' gesloten moeten worden, dit terwijl ik echt alles uitheb volgens taakbeheer. Ik heb nog geprobeerd om via settings bij google chrome niet meer als default browser te selecteren maar die optie bestaat niet, ook als ik een andere browser als default gebruik zegt hij hetzelfde.
  • ik herinner me ook zo´n akkefietje met de eerste versie van chrome, en wil het dus ook niet meer terugzien op mijn machien…
    start eens op in veilge modus (bij aanzetten op f8 tokkelen tot je een menuutje krijgt); dan wordt chrome niet opgestart en zou je het moeten kunnen verwijderen via configuratiescherm-software.
  • Als dat ook niet lukt misschien nog via een herstelpunt van een tijdje terug? :?Toen je het nog niet had geinstalleerd.
  • VERWIJDERD BERICHT
  • http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=nl&answer=111899

    Wel eerst goed lezen, want je moet remove.txt hernoemen naar remove.reg en dat lukt in de standaard instelling van Windhoos niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.