Vraag & Antwoord

Anders (internet)

invoegtoepassingen

Anoniem
iemand85
6 antwoorden
 • klopt het dat internet door sommige invoegtoepassingen trager kan worden? Weet iemand welke invoegtoepassingen wel relevant zijn? java denk ik?
  thanx
 • hey, inweze alles wat extra op je internet zou het kunnen vertragen. Maar sommige dingen heb je nou eenmaal nodig.
  java en flash zijn 2 dingen die je vaak nodig hebt, verder heb je soms invoegtoepassingen ( plug ins) nodig om audio of video af te spelen via sites.) belangrijkste denk ik: installeer alleen van vertrouwde, bekende sites.
 • dank voor het antwoord, volgens mij heb ik geen enkele invoegtoepassing bewust geinstaleerd. 2 objecten zeggen mij niks:
  JQSIE start detector, niet gecontroleerd, browser helper object
  en XBTP06823 (niet gecontroleerd) browser helperobject

  verder nog een andere vraag: ik had een probleempje met mediaplayer, toen kwam ik bij het programma reg cure, die constateerde heel veel fouten, maar is dat programma betrouwbaar? zo slecht werkte 't ook niet

  groeten,
  L.
 • zo'n programma als regcure, zoekt problemen, en haalt ze tegen betaling weg. Meestal zijn dit niet de meest betrouwbare programma's. Dus zou hem niet namen. Voor opschonen van alles gebruik ik ccleaner. is gratis en nooit problemen mee gehad.

  Beide objecten zeggen mij niet veel, maar als je die laatste in google intikt krijg je best een hoop hits die iets zeggen over een niet nuttige toolbar. Dus zou die in elk geval weg halen als dat kan. en die eerste kan je opzich ook weghalen, als je hem nodig hebt, komt er vanzelf wel weer een balonnetje int scherm.

  heb je verder nog last van pop-ups ofzo?
 • dan zal ik het reg cure direct deleten, heb geen last van pop ups, komt denk ik omdat ik maccaffee gebruik , die geeft op zichzelf veel gedoe, (uw handtekeningen detectiebestand is 8 dagen oud, klik om te vernieuwen etc.) maar bespaart ook een hoop ander gedoe, neem aan dat maccaffee het systeem ook langzamer maakt, maar dat vindt ik beter dan het idee dat er mogelijk virussen zijn/pop ups/vast lopen/etc.
 • ja geloof wel dat mcafee je pc wat trager maakt, al ligt dat wel erg aan je pc. goede p4 zal je er niet veel van merken, maar een iets trager systeem zal wat meer moeite hebben. En inderdaad als dat beter dan die vervelend puus etc!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.