Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Goedkoop een .com website starten.

Anoniem
Games4theworld
7 antwoorden
 • Beste lezer,

  Ik wil goedkoop een .com Website starten, alleen ik kan echt nergens een goedkoop aanbod vinden. Ik zat te denken aan een buitenlandse Host, aangezien dat meestal in Dollars gaat en ik dan, als het goed is, goedkoper uit ben. Ik zou het zeer op prijs stellen als iemand mij een paar goedkope Hosts kan opnoemen.

  Ik ben nog niet zo heel ervaren met Websites maken, alleen met Gratis websites. Ik zou ook graag willen weten hoeveel ruimte ik ongeveer nodig heb als ik Downloads op de website wil plaatsen, en misschien zelfs hóé ik dat doe.

  Alvast bedankt!
 • tja, een website met .com is niet perse erg veel duurder dan een .nl.
  je kan oiok gewoon bij een nederlandse provider zo´n com-site proberen te bemachtigen. check bij eens op https://www.hostingdiscounter.nl/ of wat je in gedachten hebt nog vrij is.
  hoeveel ruimte je nodig hebt hangt af van de omvang van de downloads die je in gedachten hebt. daar kunnen wij op afstand geen zinnig woord over zeggen.
  hoe je zoiets doet: wellicht tijd voor een duik in http://www.handleidinghtml.nl/
 • voor 22 euro heb je al een hostingpakket met .com domein.

  www.hosting4ever.nl

  Zeer goede webhost.
 • Beste lezer,

  Heel erg bedankt.

  Heeft u misschien ook nog informatie over hoeveel ruimte een Download van bijvoorbeeld 1 GB in beslag neemt op een website en hoe ik deze er dan op kan krijgen? Ik kon deze info niet vinden op het door u opgegeven adres.

  Alvast nogmaals dank.
 • Een download van 1 GB neemt natuurlijk 1 GB van je schijfruimte in beslag.
 • Je hebt natuurlijk ook dan nog de ruimte nodig die je website zelf inneemt ;)

  Waar je denk ik rekening mee moet houden is je dataverkeer, als je files van 1 gigabyte gaat aanbieden, kan het wel eens heel snel oplopen, en dan is het wel handig als je ongelimiteerd dataverkeer hebt.
 • Als je een download site begint, krijg je binnen de korste keren problemen met een goedkoop account. Ongelimiteerd dataverkeer is meestal een wassen neus, dan verzinnen ze wel een ander excuus om je te laten betalen dan wel af te sluiten. Wat denk je overigens voor unieks toe te voegen aan de honderden download sites, die al op het web te vinden zijn?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.