Vraag & Antwoord

Anders (internet)

shortcut naar site gemaximaliseerd laten openen.

Anoniem
thor2002
2 antwoorden
 • Hai,

  ik zoek al een tijd maar kom telkend net niet de juiste oplossing tegen.
  Mijn vraag: ik heb een shortcut naar een site (bijvoorbeeld naar forum.computertotaal.nl) op het bureaublad geplaats door de URL-icon naar het bureaublad te slepen. Als ik nu via die shortcut de site opvraag, wordt het venster niet gemaiximaliseerd weergegeven.
  -Tot dusver de mogelijkheden die ik vond:
  Het venster zo groot mogelijk in het beeld slepen om vervolgens met se crtl-knop ingedrukt voor bestand-sluiten te kiezen. Probleem is dan dat het venster net niet groot genoeg is! Ik mis net een randje (van onze site, niet van forum.comp.nl)
  Een extern programma als iemaximizer24 gedraaid. Dit forceert inderdaad ie om volledig te openen, maar slaat helemaal door en forceert een 'beeldschermvullend' instelling (alsof je op F11 drukt). Ik weet hoe ik dan verder kan werken, maar een collega van me zou niet wete nwat te doen.
  Kortom, is er een mogelijkheid om, net zoals er in de standaard shortcut op het bureaublad naar internet explorer te kiezen voor een optie maximaliseren, minimaliseren etc.?

  Het liefst zou ik de standaard ie shortcut wijzigen zodat onze site rechtstreeks geopend word, maar hoe doe ik dat? Ik kan wel op 'doel zoeken' drukken maar kan dan geen site invullen. Ik heb ook al geprobeerd een netwerkverbinding naar de site te maken en die bij doel in te vullen…

  Thor2002
 • In de shortcut zelf kun je het venster gemaximaliseerd instellen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.