Vraag & Antwoord

Anders (internet)

hmmm.... portforwarden :S :S lukt niet!!!!!!!???????

Anoniem
Jan bakker
3 antwoorden
 • Hallo, ik heb een klein probleempje met portforwarden, ik heb een Linksys WRTL54GL router en moet een aantal ports forwarden, dat heb ik gedaan, zie hier:
  http://g.imagehost.org/view/0535/Naamloos

  het probleem is dat als ik de ports check met bijv. PFPortChecker.exe of http://www.utorrent.com/testport.php?port=3306 [ik heb alle ports geprobeert] dan zie ik altijd 'ports are closed' of 'Error! Port 80 does not appear to be open.' ik heb ook all me protectie uit staan, bij de router en bij MCafee:
  http://g.imagehost.org/view/0595/Mcafee

  ik moet dit namelijk doen omdat ik met een wow server bezig ben, zie hier: http://www.ac-web.org/forum/tutorials/7572-making-your-ascent-server-public.html
  ik heb iets te veel ports geforward omdat ik alles heb geprobeert.

  heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?
  ik heb het ook al in dat forum geprobeert maar daar helpen/weten ze niet echt.
  daarom hoop ik dat jullie me kunnen helpen
 • Ik deed altijd portchecks met ShieldsUP!

  Je kunt hier eens die ports invoeren om te kijken wat die service zegt. Bij portforwarding voor BitTorrent kreeg ik ook altijd 'closed' voor port 3306..
 • het gaat niet om het checken, het probleem is in een paar zinnen gezegd: ik heb de port geforward, maar als check zijn ze dicht [ik weet zeker heb 4 sites geporbeert en een programma, allemaal zeggen ze dat ze dicht zijn]. heb alle firewall uit en weet verder niet hoe het kan dat ze dicht zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.