Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Analoge lijn voor thuisalarm

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Sinds 1,5 jaar maakt mijn moeder gebruikt van Telfort internet. Daarbij is ook het bellen via VoIP overgenomen en is er geen KPN abonnement meer (overgenomen door Telfort).

  Nu heeft mijn moeder helaas een alarmcentrale nodig (zo'n knopje) en daarvoor moet er een analoge lijn zijn. Kan de analoge lijn naast Telfort komen of moet er een nieuwe lijn worden aangevraagd? Met andere woorden, hoe pak ik dit het handigst en snelst aan om te zorgen dat dit in orde komt? Telfort abo loopt nog 9 maanden (geen maandopzeg helaas) dus voor het gemak geheel over naar KPN kan niet (fijne service, Telfort is immers ook van KPN)

  Alvast bedankt voor suggesties!
 • Ik denk dat t snelst is als je voor haar idd een nieuw KPN abo neemt

  De aansluitingen zullen thuis toch nog wel intact zijn?
  Dan is t gewoon een actie van KPN om die aansluiting weer te activeren
  Kost helaas wel wat, maar lijkt mij t snelst en t makkelijkste
  Gr Anjo
 • Weet je zeker dat je niet via een voip lijn kunt werken? Een analoge telefoon kan daar namelijk ook zonder problemen op worden aangesloten. Zoniet, dan kun je denk ik het beste de telefoonlijn weer geschikt laten maken voor een normale telefoon. Het apparaat dan op de telefoonkant van de adsl splitter aansluiten. Als je een belbasis abonnement neemt, is het amper duurder dan een lijn voor adsl.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.