Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Afvangen van "Pagina kan niet worden weergegeven

Anoniem
None
1 antwoord
  • Ïk heb hier 1 machine staan met XP Pro/SP3 - IE7 en eentje met XP Home/SP3 - IE7. Op de laatste is een Google Toolbar aanwezig, op de eerste niet.

    Op de laatste blijkt ingeklopt en niet bestaand adres te worden afgevangen door een Google Toolbar pagina. Een wel bestaand, maar tijdelijk niet bereikbaar adres werd afgevangen door een pagina van mijn ISP.
    Op de eerste machine werd een ingetyped en niet bestaand adres tot mijn stomme verbazing enkele malen (dus niet consequent) afgevangen door een resultatenpagina van Google(.nl) met in het zoekvenster bovenin het in de adresbalk van IE ingeklopt adres…..!! :?
    Bij andere pogingen verscheen wel weer de defaultpagina: "Pagina kan niet worden weergegeven". Geen logica, dus…..

    Op een of andere wijze wordt er dus gemanipuleerd met het afvangen van webpagina's welke (time out?) niet op dat moment beschikbaar zijn of niet bestaan. Het kan toch niet anders of dit is in het register vastgelegd? Of……???

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord