Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (internet)

download probleem

None
21 antwoorden
  • Hallo,

    Steeds als ik iets groots download dan stopt de download na een paar 100 mb gedownload te hebben. Hij zegt dat de download klaar is maar als ik hem open krijg ik te horen dat hij niet compleet is.
    mijn OS is Vista
    Ik gebruik Mozilla Firefox, maar heb het ook al geprobeerd met Internet Explorer.
    mijn provider is Ziggo.
    Kan iemand mij hier misschien mee helpen?
  • misschien een samengesteld rar- of zip-bestand ofzo, waarvan je het andere deel cq de andere delen mist?
    m.a.w.: vertel ons eens over wat voor bestand het gaat (de naam is niet zo belangrijk, wel wat achter de punt staat én evt getallen vlak vóór de punt.
  • alle bestanden,

    exe, rar, zip etc

    en verschillende groottes
  • merkwaardig: gebruik je een extra downloadmanager of gaat het echt om pure ie- of ff-downloads?

    probeer eens in ie: extra - internetopties - tabblad programma´s - knop webinstellingen herstellen
  • echt een pure download
    en denk niet dat het aan die webinstellingen ligt, heb er namelijk niks aan veranderd
  • ik denk dat ziggo de download afknijpt
  • zou heel goed kunnen, maar door welke reden dan?
  • afknijpen komt denk ik neer op snelheid verminderen…
    dan nog behoort een download die gereed wordt gemeld ook echt gereed te zijn…..

    enne 1: jij kan wel niks aan de webinstellingen veranderen, maar allerlei auto-updates gooien meer overhoop dan je soms lief is.
    toch maar eens in ie via extra - internetopties - geavanceerd - de webinstelingen herstellen.

    enne 2: is jouw pc geheel vrij van virale aandoeningen, malware, spyware en andere ellende??
  • had het probleem al toen hij helemaal ''clean'' was, net nadat ik Vista had geinstalleerd.
    en of dat nu nog steeds is weet ik niet.
  • oke heb terug gedaan naar normale instellingen, ik merk verder geen verschil
  • Er staat mij iets bij dat Nforce netwerkcontrollers nogal eens "pakketjes" verloren met dus een incomplete download als resultaat. Gelet op wat je al uitgeprobeerd hebt, zou ik zeggen, probeer eens een ander netwerkkaartje. (Wellicht heb je nu natuurlijk geen Nforce controller, maar een soortgelijk probleem als met de Nforce controllers)
  • ik heb een asus p5q pro moederboard, dus een onboard internet kaart. (als dat is wat je bedoelt dan)
    ik hoorde trouwens ergens dat IE 8 op de achtergrond een beetje aan het dwarsliggen is…. kan dit?
  • om wat voor soort downloads gaat het eigenlijk? ISO's?
    iets anders?
  • [quote:a6a1f6d0fc="swijni"]ik heb een asus p5q pro moederboard, dus een onboard internet kaart. (als dat is wat je bedoelt dan)
    ik hoorde trouwens ergens dat IE 8 op de achtergrond een beetje aan het dwarsliggen is…. kan dit?[/quote:a6a1f6d0fc]

    In reviews lees ik dat er een Atheros onboard controller op zit, die als "langzaam" wordt omschreven. Affin, doe je zelf een plezier en scoor ergens een PCI realtek 8139d lan kaartje en zet die er eens in. De onbord controller in het bios op disabled zetten.
  • [quote:9f958f374e="peterkramer"]Atheros onboard controller op zit, die als "langzaam" [/quote:9f958f374e] Dat deze onboard netwerk controller langzamer is dan andere netwerk controllers, zoals in dit artikel op pcmweb, wil toch niet zeggen dat deze geen grote bestanden aankan. Daar heeft Atheros toch wel een diagnostische applicatie voor. Of anders zouden eventuele netwerk problemen kunnen worden geanalyseerd via applicatie Wireshark.
  • oke… nou volg ik jullie niet meer.
  • Wat jolo probeert uit te leggen is dat "langzaam" niet stuk betekent en daar heeft die gelijk in natuurlijk. Maar gelet op wat je aan probleem hebt, denk ik dat de atheros wel degelijk de boosdoener is. Het makkelijkst is om een los PCI x ethernet kaartje (zoals bv de realtek 8139d) in de pc te zetten en dan weer uit proberen. (de atheros in de bios uitzetten dan)
  • voor zover ik mij niet vergis, had ik dit probleem op mijn vorige pc ook al
    dus heeft het dan wel zin zo'n extra kaartje?
  • Als je niks uitprobeert, dan blijft het gissen. Met dit soort problemen is het nu eenmaal een zaak van "uitsluiten". Als zo'n ander kaartje niets helpt, dan op naar het volgende om uit te testen…
  • Het is best mogelijk dat het aan de onboard controller ligt. Ik gebruik op mijn hoofd PC ook de onboard controller. Het is minstens al twee keer voorgekomen dat deze uitviel, terwijl de ledjes gewoon bleven branden. Echter Windows 7 RC Network Diagnostics adviseerde om de netwerkkabel even uit te pluggen en de router minimaal tien seconden uit te zetten. Daarna was de internet verbinding weer terug.

    @TS heb je onboard controller al lokaal kunnen testen? Dus grote bestanden kopiëren van de ene PC/laptop naar de andere in je lokale netwerk.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.