Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Probleem met opening van hyperlinks vanuit email

Anoniem
vedion
4 antwoorden
 • OS Windows XP Prof + IE8 + Outlook 2003 + Zonealarm + Avast antivirus.

  Al geruime tijd heb ik een probleem met het openen van hyperlinks vanuit een email bericht. Soms blijft Outlook hangen en soms naar minuut of zo wordt de hyperlink geopend in een nieuwe venster.

  Kan iemand mij vertellen waar het probleem zit? Dit begon voordat ik naar IE8 overstapte. Systeem werkte ruim 2 jaar zonder probleem maar de laatste 2 maanden niks dan ellende met het openen van hyperlinks. Maakt ook niet uit of het in een HTML bericht is of gewoon tekst bericht.

  Alle tips en informatie wordt op prijs gesteld.
 • Het tegelijk gebruiken van Zonealarm en Avast zorgt wel vaker voor problemen http://www.freedomlist.com/forum/viewtopic.php?t=31748 -
 • [quote:2c99cc1407="The Dragon"]Het tegelijk gebruiken van Zonealarm en Avast zorgt wel vaker voor problemen http://www.freedomlist.com/forum/viewtopic.php?t=31748 -[/quote:2c99cc1407]

  The issue Zonealarm / Avast was mij bekend. Maar aangezien ik ruim 2 jaar gebruik maak van deze programmas zonder problemen dacht ik dat de probleem ergens anders in zat.
 • beide progjes worden regelmatig geupdate (neem ik aan) dus ´altijd goed gedaan´ is (des te meer) hier geen houtsnijdend argument :)
  schakel om te beginnen zonealarm maar eens uit…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.