Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Alles gedaan, maar Utorrent is nog steeds sloom...

Anoniem
sam_cocha
6 antwoorden
 • Hallo allemaal,
  ik heb een vraag over de snelheid van het downloaden van Utorrent. Ik heb namelijk laatst een poort opengezet, en Utorrent zegt ook gewoon dat de poort juist wordt doorgestuurd (een groen vinkje)
  Maar mijn downloadsnelheid blijft rond de 100 kb/s hangen terwijl ik op speedtest.net een snelheidstest heb gedaan en daar staat dat ik toch wel degelijk hoger kan…
  [img:6f71546d32]http://www.speedtest.net/result/477101443.png[/img:6f71546d32]
  Waar ligt het aan dat ik toch niet met volle snelheid kan downloaden, want zelfs bij 1677 seeders download ie rond de 100kb/s…?
  Ik hoor het graag!!!
  voor eventuele testen ben ik ook volledig beschikbaar :P
 • je kan nog zoveel seeds hebben,, als de andere kant traag is houdt het gewoon op.
 • [quote:5da35d6d5b="GD1972"]je kan nog zoveel seeds hebben,, als de andere kant traag is houdt het gewoon op.[/quote:5da35d6d5b]Maar als er zoveel seeders beschikbaar zijn, dan moeten er toch wel zeker een paar zijn waar ik snel van kan downloaden?! of niet dan?
 • De snelheid wordt door de aanbieder bepaald. Ik heb 40 mb verbinding en het gaat bij mij niet sneller. Voor een gratis film vind ik dat niet erg :-)

  Als je sneller wilt huur je een payserver en ga met binairies downloaden.
  www.duken.nl voor informatie. Downloaden mag, uploaden niet.
 • Is al opgelost, het lag aan de torrent, ik van disweb advies gekregen over het zoeken van "goede torrents, nu weet ik welke ik hebben moet en download ik met 800 kb/s !!!
  Maar even over dat "Downloaden mag, uploaden niet." ben ik strafbaar als ik bij Utorrent aan t seeden ben? :?
 • [quote:2f8be78b7b]Maar even over dat "Downloaden mag, uploaden niet." ben ik strafbaar als ik bij Utorrent aan t seeden ben?[/quote:2f8be78b7b]

  Ik wil hier geen lange discussie maar "seeden" is uploaden en dat is strafbaar. Er zijn paar dingen verder van belang, [a] het wordt nooit vervolgd in Nederland en je seed de film tijdens het downloaden niet als geheel (het geheel heb je nog niet binnen) dus het is maar de vraag of het aanbieden van fragmenten erg strafbaar is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.