Vraag & Antwoord

Anders (internet)

weergavestoring bij 2 websites

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Mijn PC, Packard bell, is niet meer nieuw ( net iets ouder dan 1 jaar) en heeft geen garantie meer, maar heb ik nooit eerder met Internet Explorer problemen gehad en ik heb niets gewijzigd aan de computer. Behalve de regelmatige ( automatische) updates bij microsoft. Maar sinds een maand kan ik dus 2 websites niet meer weergegeven krijgen in het scherm. (alle andere wel en surfen en verbinding gaat/is uitstekend). http://www.brabantsdagblad.nl/ en http://www.anwb.nl/published/anwbcms/content/pagina/nieuws/homepage.nl.html. ( en ook niet als ik een link van de nieuwsbrief van de ANWB aanklik). Aan de ANWB heb ik gemaild, zij konden geen oorzaak/reden vinden. Het is wel vreemd dat beide sites niet te bereiken zijn, terwijl het wel kon ongeveer een maand geleden! Maar zowel met IE7 en nu IE8 kan ik geen van beide weergeven. Maar ook met mozilla firefox geen resultaat. De firewall uitzetten heeft ook geen resultaat, als virusscanner heb ik al ruime tijd AVG. Zoals jullie in het recente meinummer hebben aangegeven schoon ik mijn geschiedenis dagelijks op en heb ik ook bij IE- extra-geavanceerd-opnieuw instellen gedaan……nog steeds geen succes. Waar kan dit aanliggen en wat kan ik er aan doen. Ook bij Microsoft kan men mij geen info erover geven, omdat het bij hen goed werkt….
  • Misschien een optie om IE opnieuw in te stellen. Ga naar internet,extra,internetopties,geavanceerd en kies voor internet opnieuw instellen. Suk6 :roll: De pagina van de ANWB doet het bij mij ook niet. :o
  • Hier is uw nieuwsbrief

    http://www.anwb.nl/search?q=nieuwsbrief&site=default_collection
  • heb even verder nagevraagd, advies router resetten…….en ja hoor werkt weer allemaal perfect…..weer wat geleerd, allen bedankt voor de reacties.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.