Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Internet doet vreemd

Anoniem
jolo
10 antwoorden
 • hallo, ik heb een probleem met mijn internet : ik heb laatst een statiesch IP-adress gemaakt en een poort (6112) geopend waardoor Utorrent voor mijn gevoel sneller downloade.

  voor dat ik dat statische ip adress had aan gemaakt konden alle internet apparaten (2 PSP's, en nog 1 laptop) gewoon op internet maar sinds ik dat gedaan heb niet meer.

  volgens de site waar ik had gelezen hoe ik een statisch ip-adres moest maken moest ik het volgende doen : Start->Configuratie scherm->Netwerk en internet verbingdingen -> Netwerk verbindingen en dan op mijn verbinding klikken -> eigenschappen -> Internet- protocol (TCP/IP) -> eigenschappen -> en dan bij algemeen de info invullen die ik via de commandpromt code 'ipconfig/all' had gevonden. dat heb ik nu immidels weer op automatisch gezet ( zo stond het eerst ) ik hoop dat jullie het snappen…

  maar weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen ?

  groetjes niel de vries
 • als ik het nu goed begrijp: je bent dus weer terug bij af, en je probleem is nu alleen nog maar dat ´voor jouw gevoel utorrent sneller zou kunnen´?
 • [quote:43b55afebf="nieldevries"] volgens de site waar ik had gelezen hoe ik een statisch ip-adres moest maken (..) dat heb ik nu immidels weer op automatisch gezet ( zo stond het eerst ) ik hoop dat jullie het snappen[/quote:43b55afebf] Maar wat is precies de bedoeling? Wil je nu een statisch IP- of een dynamisch IP adres? Ik weet niet welke site je hebt gebruikt. Ik vond ook een site met uitleg over Een dynamisch of statisch IP adres instellen. Als internetten met een statisch IP adres dan nog niet werkt, check dan deze topic op GoT over onderwerp Geen internet meer op PC met statisch IP.
 • [quote:53ffd2db5b="derkdejong"]als ik het nu goed begrijp: je bent dus weer terug bij af, en je probleem is nu alleen nog maar dat ´voor jouw gevoel utorrent sneller zou kunnen´?[/quote:53ffd2db5b]
  ik ben niet terug bij af want alle draadloze apparaten werken niet meer
 • [quote:b64fb0ade2="jolo"][quote:b64fb0ade2="nieldevries"] volgens de site waar ik had gelezen hoe ik een statisch ip-adres moest maken (..) dat heb ik nu immidels weer op automatisch gezet ( zo stond het eerst ) ik hoop dat jullie het snappen[/quote:b64fb0ade2] Maar wat is precies de bedoeling? Wil je nu een statisch IP- of een dynamisch IP adres? Ik weet niet welke site je hebt gebruikt. Ik vond ook een site met uitleg over Een dynamisch of statisch IP adres instellen. Als internetten met een statisch IP adres dan nog niet werkt, check dan deze topic op GoT over onderwerp Geen internet meer op PC met statisch IP.[/quote:b64fb0ade2]

  ik wil weer een dynamisch IP-adres. ( maar ligt mijn probleem wel aan of ik een statisch of dynamisch ip-adres heb op mijn gedraade PC )
 • [quote:9914da6d1e="nieldevries"] maar ligt mijn probleem wel aan of ik een statisch of dynamisch ip-adres heb op mijn gedraade PC [/quote:9914da6d1e] Statisch- of dynamisch IP adres op je bedrade netwerk PC, zou niet te maken moeten hebben met je draadloze netwerk probleem. Voor dat probleem zou je deze twee hyperlinks kunnen checken

  Troubleshooting IEEE 802.11 Wireless Access with Microsoft Windows

  Problemen met draadloze netwerkverbindingen in Windows XP Service Pack 2 oplossen
 • Even heeeeel simpel een tijdlijn :

  3 weken geleden : Ik maak een statisch IP-adres (werkt goed)

  3 weken geleden tot 4 dagen geleden : draadloze apparaten werken zoals het hoort

  sinds 4 dagen geleden tot heden : de draadloze apparaten werken NIET meer.

  ik het in de afgelopen 4 dagen waarin niets meer werkte niets verandert aan mijn internet optie's.
  ik hoop dat dit iets duidelijker is

  greetz niel
 • Wat je nu beschrijft, is wat er zo ongeveer gebeurde met je draadloze netwerk. Maar om suggesties te kunnen doen zijn meer details nodig, die je had kunnen geven met behulp van die twee hyperlinks in mijn vorig bericht. Meldt voor alle zekerheid je Windows versie en Service Pack, van de PC's met een draadloos netwerk.
 • [quote:840acb01b7="jolo"]Wat je nu beschrijft, is wat er zo ongeveer gebeurde met je draadloze netwerk. Maar om suggesties te kunnen doen zijn meer details nodig, die je had kunnen geven met behulp van die twee hyperlinks in mijn vorig bericht. Meldt voor alle zekerheid je Windows versie en Service Pack, van de PC's met een draadloos netwerk.[/quote:840acb01b7]
  de eerste hyperlink gaat over SP2 ik heb SP3 en de 2de gaat over een draadloze verbidning maken met XP, ik ben gedraad. wat mijn probleem is is dat de draadloze apparaten in mijn huis het niet meer doen maar de gedraade apparaten wel.

  (gedraad : 2 x-box 360's , 1 PC (xp sp3))
  (draadloos : 2 laptop's , 2 PSP's )
 • Als je niet bereid bent dingen uit te proberen, en alles maar terugkaatst, wordt het wel erg moeilijk je te helpen. Veel succes dan maar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.