Vraag & Antwoord

Anders (internet)

IE opstart probleempjes

Anoniem
AnthraX
4 antwoorden
 • ik heb een raar probleempje met internet explorer.. soms wil de pagina gewoon niet openen.. dan blijft hij zeggen verbinding maken met ………
  dan kan het zijn dat het 10x zo gaat en dan in een keer dat hij het wel gewoon doet, en als hij het dan een keer doet kan je in nieuwe tabbladen zonder problemen gewoon internetten.
  het is dus egt als je de eerste keer een nieuwe pagina opend geeft ie ( soms ) problemen en soms doet hij het gewoon in een keer.
  ik heb mijn computer al een keer geformateerd, maar blijft dezelfde kuren geven.

  heeft iemand misschien een idee waar het aan zou kunnen liggen? want het is gruwelijk irritant als je een keer "iets" ff snel op wilt zoeken.
 • Welke IE heb je? Is windows up to date? Je kan probren internet opnieuw in te stellen. Ga naar internet,extra,internetopties,geavanceerd en kies voor opnieuw instellen. Daarna opnieuw opstarten en kijken hoe het dan is. :o
 • het LIJKT nu beter.. maar zoals ik al zei.. de ene keer doet hij het zonder problemen goed.. en de andere keer moet ik IE 10x op nieuwe opstarten voordat hij het eindelijk eens doet..

  ik heb nu in iederegeval gedaan wat je zei en tot nu toe doet hij het wel beter ja,
  ik heb trouwens IE 7
 • [quote:de128d6b31="AnthraX"]het LIJKT nu beter.. maar zoals ik al zei.. de ene keer doet hij het zonder problemen goed.. en de andere keer moet ik IE 10x op nieuwe opstarten voordat hij het eindelijk eens doet..

  ik heb nu in iederegeval gedaan wat je zei en tot nu toe doet hij het wel beter ja,
  ik heb trouwens IE 7[/quote:de128d6b31] Buiten IE8 voor de rest wel up to date?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.