Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Firefox-bladwijzers werken niet goed na herinstallatie

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Mijn Firefox-bladwijzers werken niet goed meer na herinstallatie van Windows XP.

  Mijn bladwijzer-lijst wordt wél zichtbaar als ik in Firefox klik op 'Bladwijzers'.

  Maar ik zie mijn bladwijzer-lijst niet verschijnen als ik in Firefox klik op: Bladwijzers - Bladwijzer voor deze pagina maken - 'V' (oftewel het pijltje aan de rechterkant) met als bijschrift 'alle bladwijzers tonen'

  Vóór de herinstallatie van Windows XP heb ik mijn bladwijzers gearchiveerd op usb-stick via deze klik-actie: Bladwijzers - Bladwijzers organiseren - Importeren en reservekopies maken - HTML exporteren.

  Daarna heb ik Windows XP opnieuw geïnstalleerd van CD's. Na herinstallatie van Windows XP en Firefox heb ik mijn Firefox-bladwijzers teruggezet van mijn USB-stick naar mijn harde schijf via de volgende klik-actie in Firefox: Bladwijzers - Bladwijzers organiseren - Importeren en reservekopies maken - HTML importeren - uit een HTML-bestand.

  Ik heb de Firefox-handleiding over dit onderwerp gelezen. Ik heb geprobeerd om het HTML-bladwijzer-bestand handmatig te copiëren vanaf mijn usb-sticknaar de desbetreffende Windows-map, maar dat hielp niet. Dat is misschien de volgende map?: C: Documents and Settings/Beheerder/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/vhvzajwj.default/bookmarkbackups In die map heb ik het geprobeerd.

  Ik werk met de nieuwste versie van Firefox (3.0.10). Ik hoop dat iemand me op weg kan helpen. Alvast bedankt.
 • Check om mee te beginnen deze hyperlink over Firefox Bladwijzers. Daarna zou je op mozillaZine deze hyperlink kunnen checken http://kb.mozillazine.org/Lost_bookmarks
 • [quote:8b87ed36ec="jolo"]Check om mee te beginnen deze hyperlink over Firefox Bladwijzers. Daarna zou je op mozillaZine deze hyperlink kunnen checken http://kb.mozillazine.org/Lost_bookmarks[/quote:8b87ed36ec]Bedankt Jolo. Ik zal het gaan lezen. Misschien nog andere mensen met tips?
 • Het is nu gelukkig opgelost. Het bleek dat het .json-bestand met bookmarks vier keer in de desbetreffende profielmap stond. Die dubbele bestanden heb ik handmatig gedelete. En sindsdien werken mijn bladwijzers in Firefox weer goed. Iedereen bedankt voor het meedenken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.