Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (internet)

verbindingsicoon in systeemvak

tomvdlee
1 antwoord
  • Sinds enkele weken werk ik met Vista Home Premium 32 bits met IE8.
    Na het opstarten verschijnt in het systeemvak (rechtsonder) het verbindingsicoon met er doorheen een rood kruis(je). Ik neem aan dat dan de verbinding nog niet gereed is.
    Niets is echter minder waar: als ik op de snelkoppeling van IE8 op mijn bureaublad klik dan blijkt de internetverbinding wel degelijk gereed te zijn en kan ik ook Windows Mail gebruiken. Als ik Windows Mail wil gebruiken zonder dat het rode kruisje weg is, dan lukt dit niet en doet dit onderdeel het voorkomen of er ergens een probleem zit!
    Ik kan ook wachten (als ik geen haast heb) totdat, na ca. 3 (drie!) minuten, ineens de verbinding wel gelegd is en het rode kruisje verdwijnt.
    Het is geen ramp maar wel eens lastig… Wie kan mij (redelijke leek) een door mij uitvoerbaar advies geven (waarvoor dank)?
    PS Als dit bericht hier niet thuishoort, excuses!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.