Vraag & Antwoord

Anders (internet)

[IE8] Niet altijd de bijbehorende icoontjes bij verwijzingen

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Onder Favorieten ontbreken bij meerdere verwijzingen de bijbehorende icoontjes. Er staat dan de [b:b83e5fadca]e[/b:b83e5fadca] voor van explorer.
  Is dit aan te passen?
 • in de veronderstelling dat je onlangs overging op een nieuw besturingssysteem…..
  die icoontjes moeten ergens door de browser worden opgeslagen, en dat gebeurt pas als je zo´n site bezoekt waar ze zo´n icoontje beschikbaar stellen. ze maken geen deel uit van de (gekopieerde) snelkoppeling zelf.
  m.a.w.: krijg je wel een icoontje te zien als je eenmaal die site bezocht?
 • Nee, dat ook niet.
  Ik wist hier wel vanaf. En het zijn ook sites, waarvan ik weet, dat ze icoontjes hebben, o.a. MyCom. En onze scholengemeenschap. Trouwens, van deze laatste had ik recntelijk wel een icoontje, maar ik heb een back-up teruggeplaatst. Die was achteraf niet naar mijn zin, heb dus bepaalde sites weer opnieuw toegevoegd aan Favorieten. De scholengemeenschap ontbeert sindsdien het icoontje. Staat ook niet in de balk erboven, ook daar een e voor de naam van de site.
  En met de rechter muisknop klikken op betreffende verwijzing levert bij de eigenschappen ook de e op als pictogram. Maar waar kan ik deze pictogrammen vinden, zodat ik dit mogelijk handmatig kan aanpassen met de optie pictogram wijzigen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.