Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Firefox Webmail notifier Hotmail: niet gecontroleerd

Anoniem
jolo
4 antwoorden
 • Ik gebruik in Firefox 3.0.11 onder Ubuntu 9.04 add-on WebMail Notifier 1.3 om mijn Hotmail account te checken. Ik heb daarvoor op tabblad Webmail accounts Hotmail geselecteerd. Mijn gebruikersnaam (=Hotmail email adres) en wachtwoord getypt > Toevoegen. En op tabblad Algemeen bij melding: Ongelezen berichten. Bij E-mailberichten openen: In een nieuw tabblad. Bij Wanneer nieuwe berichten binnenkomen: Melding weergeven. Bij Interface is "Pictogram in statusbalk weergeven" gevinkt. Ik laat 'm om de tien minuten op nieuwe berichten controleren.

  Echter als ik de muis in Firefox wijs op het envelopje dat bij WebMail Notifier hoort, dan verschijnt de melding: Webmail notifier Geen nieuwe berichten Hotmail: niet gecontroleerd. Ongeacht hoeveel tijd er verstrijkt, blijf dit bericht gewoon staan. Maar als ik op dat WebMail Notifier envelopje klik en klik op continue, wordt er wel ingelogd op mijn Hotmail account.

  Ik heb gegoogle met zoekwoorden [b:8178859973] webmail notifier hotmail not checked [/b:8178859973] waarmee ik deze hyperlink vond problem whit "webmail notifier" add on Ik heb de suggestie van che cruz zonder succes geprobeerd. Wat zou ik nog meer kunnen proberen? En hoe zijn de ervaringen hier met add-on Firefox Webmail notifier met een Hotmail account. Of zijn er eventueel betere ervaringen met andere add-on webmail notifiers voor Firefox?
 • alhier het volgende gedaan:

  firefox 3.5.1
  add on geinstalleert, en firefox opnieuw gestart.

  daarna account toegevoegt
  daarna bij voorkeuren: om de 1 minuten controleren
  melding geven en geluid afspelen

  mijzelf een testmail gestuurdt, en ik krijg dus netjes een geluid dat de mail binnen is.

  jouw fout zoals je die beschrijft zie ik dus niet.
 • [quote:43193cda21="GD1972"]firefox 3.5.1
  add on geinstalleert, en firefox opnieuw gestart (…) [/quote:43193cda21] Heb dan ook maar even geprobeerd. Eerst onder Ubuntu 9.04. Dan voor alle zekerheid ook nog op mijn laptop onder Windows XP Professional SP3. Testmail gestuurd. Maar ook dan blijf ik die melding zien: Webmail notifier Geen nieuwe berichten Hotmail: niet gecontroleerd.

  Wat zou ik verder over het hoofd kunnen hebben gezien?
 • je niet niks over het hoofd,, ik denk dat het onder Linux niet werkt,, wellicht een makkelijk antwoord, maar zo denk ik erover.

  is je hotmail/wachtwoord wel juist?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.