Vraag & Antwoord

Anders (internet)

IE8 onthoudt niets meer voor 1 gebruiker, rest wel?

Anoniem
RexManning
4 antwoorden
 • Vreemd probleem. We werken samen op 1 pc, de users zijn tegelijk aangemaakt, dus de explorer instelling zouden gelijk moeten zijn.

  Al vanaf het begin van deze install (vista x64) onthoudt IE8 voor 1 gebruiker de logins (cookies) niet.

  Dus bij google, startpagina of zelf dit forum, onthoudt de pagina niet wie je bent. Heb alle instellingen al doorgenomen en zelfs meer dan me lief is open gezet, maar kom er maar niet uit.

  Iemand enig idee? begin al bijna aan bug of virus te denken…
 • Maak eens een nieuwe gebruiker aan… en kijk daar eens.
  Werkt dat goed scan dan nog je pc eens goed op virussen, niks te vinden dan gebruik je de 2 goede accounts en delete je de foute…

  PS: kan ook een registerberschadiging zijn nl….
 • mmm… thanks.

  Heb net de guest-account geactiveerd en die heeft het probleem ook niet. Balen, heb geen zin om alles weer om te gooien in een nieuw account (bureaublad, iTunes verwijzingen, macro's).

  Rotklus, daar wacht ik wel mee tot na de zomer, wellicht dan toch Win-7

  Echt een gek probleem, ook erg grillig. Ik log uit en in een paar keer en hij onthoudt nu wel dit forum en mijn google instellingen, maar over een paar uur waarschijnlijk niet meer. De gekste is mypip.nl, die onthoudt me elke keer niet.

  Na ja, tis niet anders. Ga nu mijn fancontrol issue maar eens posten.

  Rex
 • Nou, alles omgegooid vorige week. Nieuwe account, instellingen weer zoals ik het wil….en alles werkte prima. Nu, weekje later, zit ik weer met hetzelfde probleem. Ik denk nu aan 2 dingen; mijn vista install is krakkemikkig, of ik heb een virus wat ik nergens anders tegenkom.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.