Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Probleem met IE8

Anoniem
snorhaas
5 antwoorden
  • Ik heb een probleem met IE8. Dit draait op een laptop met Vista. Ik kom veel op clubs van hetnet en het probleem is dat een aantal keren per dag het voor mij onmogelijk is om op de website van clubs te komen. Steeds na zo'n 10 minuten lukt het weer wel. Ik heb bij clubs al raad gevraagd maar daar zeggen ze dat het niet aan clubs ligt en dat er iets op mijn laptop moet staan dat een conflict geeft. Het is wel opvallend dat ik met andere websites geen enkel probleem heb. Dus wat kan er aan de hand zijn?
  • Ik heb heel veel problemen gehad met dit programma, en ik heb eigenlijk gewoon maar 1 tip die er bij past: VERZAMEL AL JE KENNIS BIJ ELKAAR OMDAT DIT PROGRAMMA TE VERWIJDEREN, dan doe je je computer een groot plezier. Zet dan gewoon internet explorer 7 er weer op.

    Maar als dat echt niet lukt moet je proberen je internet driver opnieuw te installeren.
  • http://www.microsoft.com/netherlands/windows/internet-explorer/support/faq.aspx :roll:
  • En toch is dat teruggaan naar IE7 een lapmiddel. Ik heb zelf ook IE8, zonder ook maar één probleem en ik ken ook niemand die er problemen mee heeft. Bij iedereen die ik ken met IE8 loopt het als een speer. Problemen met IE8 zijn dus volgens mij niet structureel. De oorzaak moet dus iets anders zijn. Iets waar IE7 wel mee om kan gaan en IE8 niet. Maar om [i:e22db25b3f]daarom[/i:e22db25b3f] terug te gaan naar een eerdere versie? Ik zou er toch de voorkeur aan geven de oorzaak op te sporen.
  • Ik heb behalve dit probleem geen enkel probleem met IE8. Alle andere websites doen het gewoon en ook op onze andere pc draait IE8 zonder problemen, ook met clubs. Dus ik vermoed dat er iets op de laptop staat wat in combinatie met de website van clubs niet werkt. Dus ik ga eens kijken of op de link die The Dragon heeft gegeven iets is te vinden. Bedankt voor de tip, Dragon!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.