Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Meestal niet meteen verbinding

Anoniem
lion
4 antwoorden
  • Hallo,

    Hoe zou het komen dat ik zodra ik m'n computer opstart meestal [b:3655a7b4b6]geen[/b:3655a7b4b6] verbinding heb met Internet.
    Pas na [b:3655a7b4b6]uitschakelen[/b:3655a7b4b6] van de dienst en dan weer [b:3655a7b4b6]inschakelen[/b:3655a7b4b6] heb ik verbinding (dan verschijnt ook een klein aandachtschermpje met: U heeft verbinding 100Mb o.i.d.
    Hetzelfde kan bewerkstelligd worden door de UTP-kabel tussen modem en computer even te verbreken.
    Volgens Ziggo staat alles in de Modem/Router okay, maar een computer van m'n vriend doet het ook niet bij mij thuis, terwijl hij thuis geen probleem heeft. Dus zeg het maar….
    Wie weet raad ???
    Mvg
    Jan Filarski
  • Modem al eens even uitgezet?
  • Hallo,

    Modem is al diverse keren gereset (>4x)
    Ook is er al een monteur van Ziggo bij geweest, maar juist toen bleek er geen probleem met inloggen. (zul je altijd zien)
    Gisteravond heb ik nog met een (bijna lege/schone) computer van een vriend getest. [b:00bcce261a]ook deze computer maakte geen contact met het modem[/b:00bcce261a]

    Ik weet het nu even niet meer, ik ben geneigd om toch te denken, dat er iets aan de hand moet wezen met het modem zelf.

    Het lijkt er op alsof de DHCP in het begin van de Cessie [b:00bcce261a]geen[/b:00bcce261a] IP-nummers verzend naar de computer.

    Met dank voor je belangstelling
    Mvg
    Jan Filarski
  • Wil ziggo het modem niet omwisselen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.