Vraag & Antwoord

Anders (internet)

geen lan-verbinding na opnieuw installeren xp

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Ik heb pas opnieuw xp professional geinstalleerd op een tweede partitie op mijn pc. Ik heb nu dus twee keer xp er op staan, 1x engels en 1x nederlands. Nu heb ik bij de laatst geinstalleerde versie geen lan-verbinding en ik heb vanalles geprobeerd bij de netwerkverbindingen maar niets helpt.
  Als ik de pc opstart via de eerder geinstalleerde versie heb ik gewoon internet. Ook als ik de kabel in mijn laptop doe en het modem even uit en weer aan doe heb ik daar gewoon internet.
  Een paar maanden terug heb ik de gehele pc geformatteerd en er de eerste versie opgezet. Ik kan me niet herinneren dat ik toen een driver of iets dergelijks nodig had.
  Ook heb ik tijdens het proberen in te stellen van de lan verbinding eenmaal de melding gekregen dat er al een lan verbinding aanwezig is. Ik weet nu alleen niet meer precies hoe ik dat voor elkaar heb gekregen.

  Weet iemand raad?
  Alvast bedankt

  gr dees.
 • Zal toch wel een missende driver zijn. Installeer de chipset drivers. Werkt het dan nog niet, ga dan na of er een aparte lan chip op het moederbord zit, en zoek daar een driver bij.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.