Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Mijn 192.168.1.1 Site doet het niet [ Help Plz ]

Anoniem
Phrea
10 antwoorden
 • Hallo ,


  Elke keer als ik op 192.168.1.1 Ga

  Vraagt ie voor een Username en password

  Username laat ik blank
  en password Admin

  Dan gaat ie weg , maar mijn beeld blijft helemaal wit wat moet ik doen :(

  Hij deed het perfect voordat ik hem had reset , maar nu niet meer

  Alvast bedankt :cry:
 • Je moet juist inloggen, weet je zeker dat die inloggegevens kloppen?
  Probeer nog te resetten, en weer inloggen (met andere browser) of de offline bestande en cookies en dat soort dingen eerst verwijderen.
  Su6
 • [quote:4e4166bb23="cbou1984"]Je moet juist inloggen, weet je zeker dat die inloggegevens kloppen?
  Probeer nog te resetten, en weer inloggen (met andere browser) of de offline bestande en cookies en dat soort dingen eerst verwijderen.
  Su6[/quote:4e4166bb23]


  Bedankt voor de reactie ,

  jah ik heb alles geheckt 3 browsers


  Internet explorer
  Mozerila firefox
  safari


  op alle 3 het zelfde

  beeld blijft wit na het inlogen
 • 192.168.1.1 dat lijkt er op of je wilt inloggen op je modem of router. Zit daar geen handleiding bij? Anders kan de helpdesk van dat ding je wel verder helpen. Met het resetten zul je ook de inloggegevens terug hebben gezet naar de fabrieksinstellingen en als iemand weet wat dat is dan moeten zij het zijn.
 • standard username en pasword = admin
 • Om wat voor een merk/type router of modem/router gaat het?

  Voor mijn Linksys WRT 160N V2 router bijvoorbeeld maakt het zo te zien niets uit, of ik admin gebruik als usernaam of ik de usernaam blank laat. Ik hoef dus alleen het juiste password te typen, om op mijn router in te loggen.
 • Op die van mij (Linksys BEFSR41) is ook alleen het password van belang, dat inderdaad standaard "admin" was. Natuurlijk meteen "op slot gezet" door een zelf bedacht wachtwoord te kiezen. Username is blanco en ik vind nergens een mogelijkheid om dat in de instellingen te wijzigen. Dus zover ik kan zien blijft dat blanco.
 • Ik zie dat je admin met en hoofdletter tikt.
  Als je een linksys hebt, zou dat volgens mij ook met een kleine letter moeten en zoals hierboven al staat:
  gebruikersnaam en wachtwoord na een reset, beide op admin zetten.
 • Als een ww met kleine letters moet en je tikt hoofdletters, dan is het domweg fout en logt hij helemaal niet in, maar keert gewoon terug naar het inlogvenster. TS zegt wat anders, nl. dat hij schijnbaar wel inlogt, maar dat het scherm blank blijft. Ik neem dus aan dat het vermelde Admin toch wel admin is geweest (advies: als alles straks weer loopt, verander dat dan, dat wachtwoord zit er niet voor niets op, hackers van buiten proberen altijd het eerst in te breken met die standaard wachtwoorden).

  Moet dus iets anders zijn. Een reset (mij mij is dit een klein verzonken knopje aan de achterkant) geeft vaak de oplossing. Daarmee keert hij terug naar de fabrieksinstelling, in de handleiding staat hoe dit moet. Ik kan het zo gauw niet vinden, maar ik meen me te herinneren dat de reset bestaat uit spannig er af, knopje indrukken en ingedrukt houden als je weer inschakelt. Dan pas loslaten.

  Edit:
  Toch wat gevonden. Spanning eraf, resetknop 30 seconden indrukken, knop ingedrukt houden en spanning er weer op, daarna nog 30 seconden vasthouden.
 • Is het toch nog steeds handig om te weten om wat voor router het gaat.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.