Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Ziggo WEP

Anoniem
peterkramer
10 antwoorden
 • Ik heb een paar dagen geleden een 3in1 bundel van ziggo (televisie,internet,telefoon) gekocht, er kwam een man het installeren en hij heeft een nieuw kasje in de meterkast opgehangen.
  alles was geregeld totdat ik op onze 2de computer ging,(draadloos internet)
  en zag dat hij geen verbinding meer had met het internet, ik probeer opnieuw verbinding te maken maar toen zij hij dat opeens de WEP sleutel ongeldig was, onze andere computer had nog wel gewoon internet maar die heeft kabel en geen draadloos.

  Help plz
 • Gebruiksaanwijzing erbij pakken of op de site van Ziggo kijken.
 • [quote:62556589e4="ReneD70"]Gebruiksaanwijzing erbij pakken of op de site van Ziggo kijken.[/quote:62556589e4]

  Beste ReneD70

  Toen ik dit ontdekte had ik meteen de gebruiksaanwijzing erbijgepakt maar daar stond het niet in :/, toen ging ik kijken op de website en daar stond ook niks op…

  sorry dat ik dit niet meteen gemeld heb.
 • Via de bedrade pc inloggen op de router en zelf een nieuwe sleutel instellen. Wijzig ook de encryptie naar wpa2-psk indien mogelijk, wep encryptie is waardeloos.
 • 1) hoe kan ik inloggen in de router? (met windows vista home primium)

  2) ik heb 2 kastjes in me meterkast staan 1 die ik normaal gebruikte voor de kabel+draadloos, toen die man dat 2de kastje had gemonteerd had hij daar alleen het kabeltje in het nieuwe kastje gestopt. en toen werkte op de draadlose verbinding de WEP sleutel ineens niet meer…

  3) ik ben niet zo snel in het begrijpen wat jullie zeggen dus maak jullie antwoorden A.U.B. een beetje beginner friendly :)
 • Iemand??
 • Doe ipconfig op een command line, bij gateway staat het ip nummer van de router. Tik dat nummer in in je browser, en je zou de webinterface van de router te zien moeten krijgen.
 • moet dat in internet explorer of kan dat ook in een andere browser? want ik gebruik chrome en als ik het daar in doe werkt het niet (ik heb internet explorer maar die werkt niet meer)
  zo ja, hoe moet ik internet explorer opnieuw installeren?
 • Kan in elke browser. Als je google op je scherm kunt krijgen, is je browser in orde. Je zou iets moeten krijgen van: http://192.168.2.1/ . Het exacte nummer is afhankelijk van de router.

  C:\Users\Gerben>ipconfig

  Windows IP Configuration

  Ethernet adapter Local Area Connection:

  Connection-specific DNS Suffix . : dummy.porta.siemens.net
  IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.2.192
  Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
  Default Gateway . . . . . . . . . : [b:d12bb9f41f]192.168.2.1[/b:d12bb9f41f]
 • ik heb precies gedaan wat je zij maar als ik het op de webbrowser intik dan staat er unable to connect to host…, dus het lukt niet

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.