Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Geen internet?

Anoniem
Computerpech
6 antwoorden
 • Hallo

  Ik heb sinds kort mijn computer weer terug maar heb geen internet maar wel verbinding
  hij geeft een fout aan bij de DNS en key-poorten
  Hij geeft wel verbinding aan maar het werkt niet
  Ik kan met een dongel wel normaal op internet
  Mijn pc is zelf gebouwd dus de Netwerkaart zit compact
  had een nieuwe gekocht maar werkt ook niet

  Weet iemand een oplossing?

  Bedankt alvast
 • [quote:bce8f74d05="Computerpech"] geen internet maar wel verbinding. hij geeft een fout aan bij de DNS en key-poorten [/quote:bce8f74d05] Zou je daar iets meer over kunnen vertellen? Welke Windows versie en Service Pack draai je? Wat zijn de exacte foutmeldingen? Welke provider heb je?
  [quote:bce8f74d05="Computerpech"] Ik kan met een dongel wel normaal op internet [/quote:bce8f74d05] Heb je dan een ADSL modem/router? En werkt het internet alleen niet, als je 'm bedraad aansluit?

  Check alvast of je verder kunt komen met de informatie op de site van Microsoft Problemen met netwerkverbindingen oplossen. Zodat je de resultaten daarvan, hier kunt posten?
 • Ik draai Op windows xp
  Als ik op msn wilt gaan geeft hij aan
  Dat de DNS geen ip Adressen kan oplossen en ja bij de Key-Poorten geeft hij niks aan maar daar komt geen groen oke'tje zeg maar alleen zo driehoek

  We hebben Ziggo,Beneden werkt internet wel gewoon, Maar boven niet
  De naam van de Router is Sweex er kan daar ook draadloos op
  Ja als ik hem bedraad aansluit dan werk hij het niet
  Mijn vader had een dongel van KPN en toen kon ik wel normaal op internet
  Maar Nu met de kabel niet,
  Maar beneden is gewoon normaal internet
 • Wat XP betreft check op de site van Microsoft artikel 308522 Beschrijving van de wizard Netwerk instellen in Windows XP. En voor die foutmelding vond ik een Engelstalige hyperlink How to ''Quickly'' Test DNS Resolution.
 • Hartelijk bedankt

  Maar eerder deed hij het wel boven
  En mijn ouders hadden de computer kapot dus mijnde moest naar beneden toe gebracht worden en hij deed het toen had ziggo storingen en had geen internet beneden meer, alles was toen opgelost en hij deed het weer maar toen zette ik hem boven neer en hij werkte niet meer
 • [quote:cec7901aad="Computerpech"] hij deed het weer maar toen zette ik hem boven neer en hij werkte niet meer [/quote:cec7901aad] Maar beneden werkt internet nog wel op jouw PC? Is die UTP kabels nog wel in orde? Heb je intussen nog wat kunnen doen, met die twee hyperlinks uit mijn vorig bericht? Leverde de commando's daarin wel de juiste outputs op?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.