Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Geen internet meer!!

Anoniem
Anjo
2 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik zit met een dringend probleem, ik hoop dat er iemand is die mij kan helpen het zit als volgt…

  We hadden geen problemen met Internet, alles werkte prima. Wij hebben een nieuwe laptop aangeschaft, maar we zijn helaas de code kwijt zodat we niet op het netwerk kunnen hiermee. Nu heb ik begrepen dat je soms een code kan ´terugvinden´ of ´veranderen´ op 192.168.1.1 ik ben hier naartoe gegaan <heb ook nog 1.0 etc. gebrobeert>, maar toen kwam ik niet bij onze Linksys router, maar bij onze Orange Livebox.
  Nu dachten we, stel we trekken even de stekker uit de Livebox en proberen dan op 192.168.1.1 van de router te komen, wat overigens niet werkte. Maar nadat we vervolgens de stekker weer in het stopntact deden, hebben we geen internet meer. Nergens. Voor de duidelijkheid, er is in die tussentijd verder niets gebeurd op de computer, behalve het kijken naar 192.168.1.1 Maar verder is er niets veranderd etc. Hoe kan dit, of belangrijker, hoe komt dit weer goed!
  Want het kan toch niet zo zijn dat alleen door die stekker, nu internet het niet meer doet.

  Wie kan mij alsjeblieft helpen? Alvast Bedankt!
 • Trouwens waar ik net achter kwam, die stekker die wij eruit hadden getrokken was de telefoonstekker die met de Livebox verbonden is..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.